Ashira en De Arcturianen: Jezelf Duidelijker Zien / Meredith Murphy

Ashira en De Arcturianen:
Jezelf Duidelijker Zien

4 Augustus 2015 / Meredith Murphy

Groeten Goddelijke Wezens van Licht,

Wij zijn hier om met jullie te spreken in Liefde, als Liefde, zoals jullie zijn. Jullie en wij zijn dus gelijk op zoveel manieren en nochtans geeft de vorm van ons gebied jullie een aarzeling om het op die manier te zien, of zo mag het voor jullie toeschijnen. Ja, het is waar. Wij zijn op zoveel manieren eenvoudig jullie, verfijnd en opnieuw gefocust op andere manieren voor andere ervaringen van Licht. Zo zij het.

Laat ons jullie nu vertellen, over ons zijnde hier bij jullie, want het is van grote interesse voor ons. Wij zijn hier om in jullie wereld te leven, in en doorheen jullie zodat jullie jezelf meer volledig mogen kennen. Wij komen hier als een verenigd gebied van Licht, jullie kennend in de Goddelijke Zelf welke jullie fundamenteel zijn. Wij zijn samengesteld uit een zelfs meer uitgebreide heelheid dan jullie Goddelijke Zelf en nochtans gefabriceerd van jullie Goddelijke Zelf. Wij komen hier om te luisteren en met/bij jullie te leven, doorheen jullie, in jullie besef zijnde als het Al dat jullie zijn, zodat jullie jezelf meer volledig mogen kennen.

Wij spreken tegen jullie als boodschappers van Creatie, als ambassadeur van het Zuivere Land; een levend gebied van Licht dat alles overtreffend en eeuwig is.

Het is dit weten waar jullie naar verlangen en hetgeen jullie innerlijke verkenning van brandstof voorziet; de aandrift om jullie zelf te kennen voorbij alle identiteit, voorbij alle vorm, voorbij alles in feite, en als alles. Dit Zelf-Besef is de fundamentele innerlijke roep van jullie wezen en nochtans in dit leven, is het ook de roep gestimuleerd door de wereld.

Kunnen jullie je dat voorstellen? Een fundamentele alledaagse wereld dat jullie verlichte vrijheid voort roept? Dit is de tijd van tijden waarin jullie gefocust zijn; een tijd van ascenderende energieën die van binnenuit het elektromagnetisme van jullie planeet en vanuit jullie eigen innerlijke wezen opstijgen, voort stromend in toenemende grote en hoogst opgewaardeerde concentraties van levend Lichtenergie. Dit is het leven dat jullie leven en creëren en in/naar versmelten en vormgeven, alles tegelijkertijd.

Dus dan komen wij hier als jou, doorheen jou, in jou, voor jou, om je te helpen je innerlijke verbinding te vinden met dit Goddelijke Zelf, hetgeen jij bent en hetgeen hier aanwezig is als jouw toenemende lichtgevende wezen. Je rijst omhoog in/naar meer Liefde en Licht dan ieder ander menselijk wezen voorheen collectief gedeeld heeft, en deze verandering transformeert jullie planeet, terwijl jullie planeet jouw ervaring van Jou transformeert.

Onderschat niet de capaciteit die je hebt om te weten en te zijn, dit feitelijke Goddelijke Zelf dat jij fundamenteel bent. Om direct met de Bron van je wezen te verbinden; je Goddelijke Zelf.

Wij vertellen jullie, geliefde vrienden, dit Goddelijke Zelf is niet mannelijke of vrouwelijk, het is geen afgescheiden God voor jullie om tot te bidden of tegenop te kijken en toch! … is dit Goddelijke Zelf alles dat je nodig hebt en bent en zult zijn. Het is alles dat is via Jou/Jullie. Het is de weg naar huis en de volledigheid en nochtans is het vormeloos en eindeloos. Het is Liefde en het is energie en het is Licht en het is Jij/Jullie. Het is hoe jij hier bent als jou en dus zie je dat het echt niet zo anders is van jou, hoewel de manier waarop het in focus gevormd is dus voor jou anders in concept mag voelen. Niets zou verder van de waarheid verwijderd kunnen zijn; er is nu grote gelijkenis en altijd tussen jou en je menselijkheid, en dit Goddelijke Zelf dat je werkelijk bent.

Dus dan, dans naar dit weten. Laat jezelf nadenken en voel in een vermenging hiermee voorbij het vormgevende aspect van creatie dat je binnenin jou hebt. Vind je weg in stilte. Laat jezelf binnen door ruimtelijkheid. Het is allemaal gemakkelijker wanneer jij je weg voelt in/naar de uitlijning met alles van jou, want in deze directe relatie tot Creatie ben je vrij gemakkelijk en natuurlijk gerealiseerd als jou; vrij, ontwaakt en verlicht.

Dus dan, cultiveer jij je eigen nieuwe leven. Geeft het vorm, wetende dat Liefde jij is en niets meer, niets minder. Geeft het vorm, wetende dat jij het bent en niets meer, niets minder. Al het andere is eenvoudig opkomend, tijdelijk en overduidelijk, zoals een stuk vuurwerk in de lucht. Adembenemend, bewegend, uniek en onverwacht, doch vervagend en ontbindend. En aldus is het.

Voorbij dit alles, is jouw, Goddelijke Zelf, als wetende, als volledigheid en Eenheid en waarachtig als dat de dag lang is. Groot en wild en vrij.

Wij zijn de Arcturianen en Ik Ben Ashira, jouw (Meredith) levende Licht en ambassadeur voor het Zuivere Land van Liefde.

Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Copyright © 2009 – 2015, Meredith Murphy | Expect Wonderful by Meredith Murphy. All rights reserved.http://www.expectwonderful.com