Arcturiaanse Conversatie met Steve Beckow & Sue Lie

Arcturiaanse Conversatie met Steve Beckow & Sue Lie

Datum: 1 juli 2017
Goedenavond iedereen, Ik ben Steve Beckow hoofdredacteur van de Golden Age of Gaia en Linda is op vakantie en ik ben zeer verheugd om Sue Lie hier bij ons te hebben en via Sue Lie zal ik spreken met de Arcturianen. Ik kijk er naar uit om met de Arcturianen te praten over hun samenleving en levensstijl.
Om te luisteren naar de opname, klik a.u.b. HIER
Arcturiaanse Samenleving
Steve Beckow: Wel, ik kijk er naar uit om te praten met de Arcturianen over hun samenleving en hun levensstijl. Wat denk jij ?
Sue Lie: Dit zijn goede vragen. Ik heb daar nooit aan gedacht, dus we moeten het hun gewoon vragen. Wat ik ook zeg is wat zij zeggen want ik heb geen idee.
SB: (gelach) Eén waarvan jij geen idee hebt.
SL: De manier waarop ik hun ervaar is alsof er een binnenin mij een soort van kloppen/tikken is en er is een soort roepen van binnen bij mij en behalve dat, eigenlijk zie ik niet echt iets. Ik voel het.
SB: Wat voel je dan? Zoals wanneer ze erin komen, wat voel je?
SL: Onvoorwaardelijke liefde. Ja, er is werkelijk een heleboel onvoorwaardelijke liefde en een soort van vertrouwen.
SB: Dus, vijfdimensionale liefde, zevendimensionale liefde?
SL: Ik heb nooit gevraagd wat voor dimensie het was.
SB: Wel, alle liefde op een bepaald niveau is onvoorwaardelijk, ja?
Liefde is onvoorwaardelijk. Maar, het zou onvoorwaardelijke liefde moeten zijn? Dat begrijp ik.
SL: Wel, de Arcturianen zijn multidimensionaal, maar ik denk dat zij zich meer bevinden in de negende en tiende en verdere dimensies.
SB: We hebben niet werkelijk een beschrijving van hun samenleving en levensstijl. Er zijn veel mensen aan het praten erover waarvan ik het gevoel niet krijg dat het juist is.
SL: Okay.
SB: Ik geef je de tijd om de overgang te maken.
SL: Ja, ik moet werkelijk mijn bewustzijn verhogen voor deze.
Arcturianen: Steve Beckow, wij zijn blij om deze communicatie met jou te hebben.
SB: Wij zijn trouwens blij om communicatie te hebben met jullie.
Wij willen graag dit uur doorbrengen door gewoon te luisteren naar jullie omschrijving waar jullie vandaan komen, omdat sommige mensen zeggen dat het een planeet is.
Sommige mensen zeggen een ster. Sommige mensen zeggen het is geheel geen plaats van vorm. En dus weten wij dat niet. We weten niet wat jullie levensstijl is. We weten zelfs niet welke vorm jullie hebben of aannemen wanneer jullie een vorm aannemen.
Ik begrijp dat jullie multidimensionaal zijn. Dat is alles wat wij hier weten. Dus weten wij zeker erg weinig over jullie en als jullie zouden kunnen, vertel ons over jullie als Arcturianen. Ik denk dat de informatie heel welkom is.
Arcturianen: En als jij Suzille wat hulp zou kunnen geven en wat specifieke vragen wil stellen dat zal heel behulpzaam voor haar zijn. Wat is je eerste vraag?
SB: Allereerst, waar komen jullie vandaan ? Specifiek, wanneer jullie jezelf Arcturianen noemen, wat aangeeft dat jullie ergens vandaan komen, waar is dat?
Arcturianen: Eigenlijk zijn wij van Arcturus, wat een ster is.
En wanneer jullie kijken naar het “handvat” van de Grote Beer en dit handvat volgen naar het einde, dan gaan jullie een klein beetje naar rechts en een beetje naar beneden, dan zullen jullie Arcturus zien.
Dit is een klein verhaaltje dat interessant was. Toen Suzille dit huis kochten, zij en haar echtgenoot moesten er zoveel uit halen als ze konden omdat de verhuiswagens al waren weggegaan en zij moesten ook in de nacht rijden.
De rit is ongeveer vijf, vier uur. Zij kwamen daar aan ongeveer twee of drie uur in de ochtend omdat zij er moesten wezen voordat de verhuiswagens er zouden zijn om de deur open te doen. Dus zij gingen naar binnen, gingen naar boven en keken naar buiten door de ramen en daar was de Grote Beer en Arcturus precies in het midden van het raam.
SB: Dat is fantastisch.
Arcturianen: Er zijn geen vergissingen en er zijn geen ongelukken.
SB: Dus het is voldoende om te weten dat jullie van de constellatie van Arcturus komen? Waar in de constellatie komen jullie vandaan?
Arcturianen: Wel, het is moeilijk om dat antwoord in menselijke termen om te zetten omdat wij geen “solo lichaam” hebben op de manier waarop de mensen een solo lichaam hebben. Wij zijn multidimensionale wezens daarvoor kunnen wij resoneren, met zo laag, als de vijfde dimensie en zo hoog als de twaalfde dimensie en verder.
Des te hoger een resonantie stijgt, des te minder dat er een waarneming is van individualiteit. In feite, wat wij zouden denken van/over een “individualiteit” zou geheel niet zijn wat jullie zouden denken van/over als een individualiteit omdat onze lichamen geen scherpe randen hebben.
SB: Wanneer nemen jullie een lichaam aan?
Arcturianen: Wanneer we ervoor kiezen, kunnen we een vorm aannemen. Er zijn anderen die gechanneld hebben hoe ze onze vorm waarnemen, maar het is gedeeltelijk hun waarneming en gedeeltelijk onze vorm. Wij zouden alleen een vorm aannemen als een persoon het werkelijk nodig heeft dat wij een vorm aannemen. Vervolgens, zouden wij automatisch deze persoon zijn behoeftes lezen en dat zou de vormen beïnvloeden die wij aan zouden nemen.
SB: Ik veronderstel dat de implicatie van dat is dat enig van de vertegenwoordigingen van jullie tot nu toe nauwkeurig zijn, zij enkel accuraat of nauwkeurig zijn door wat er in de persoon zijn gedachten is, die dit ziet, klopt dit? Jullie namen de vorm aan die zij konden begrijpen, dat is wat zij willen zien. Is dat juist?
Arcturianen: Wij zouden een vorm aannemen die ze zouden kunnen begrijpen. Wij zijn niet met zorg vervuld of zij het wel of niet willen zien, want als zij ons niet willen zien, zouden wij weten dat wij niet met hen aan het communiceren zijn.
SB: Dus vorm is geen grote overweging in jullie gedachten.
Ik stond op het punt om te zeggen, op een gewone, normale dag, maar jullie hebben zulke dagen niet, dus is het gewoon geen grote overweging voor jullie. Klopt dat?
Arcturianen: Ja, een vorm is het niet – het is een essentie.
In plaats van te zeggen dat we een lichaam hebben, zouden wij zeggen dat wij een essentie hebben. En er is enige variatie binnen onze essenties. Er is niet werkelijk een mannelijk/vrouwelijk geslachtstype van essentie.
Maar, sommige van ons wanneer wij zeggen, Arcturianen, bedoelen wij de ster Arcturus en er zijn, als je je dit kunt voorstellen, vele verschillende sterren en iedere ster heeft verschillende planeten. Dus er zijn vele verschillende versies en verschillende realiteiten waarin wij leven. En zoals men zou kunnen rondreizen in de USA,  reizen wij rond in onze galaxy of Boötes.
SB: Dus wanneer wij het woord Arcturiaan gebruiken refereren wij dan naar een galaxy, of een constellatie? Ik denk dat een constellatie groter is dan een galaxy, is het niet? Ik ben er niet zeker van.
Arcturianen:Er is een constellatie van Arcturus en een galaxy van Arcturus. En de woorden, nogmaals er zijn woorden die zijn gecreëerd door een menselijke geest waar het gaat over vorm en identificatiemiddel.
SB: Okay, ik stel mij voor dat als ik jullie de naam vroeg die jullie voor jezelf gebruiken, ik waarschijnlijk het niet zou kunnen begrijpen omdat jullie taal anders zou zijn. Is dat juist?
Arcturianen: Ja, het iets zijn dat je direct binnen je zou ontvangen.
SB: Zou ik er iets zinnigs van maken? Sommige talen zijn moeilijk voor ons zelfs om te horen omdat we er niet aan gewend zijn om er aan of over te denken als een taal.
Arcturianen:Wel, de Arcturianen zijn er een soort aan gewend om in mensentaal te spreken. En er is ook een galactische taal, welke eigenlijk telepathisch is, waar iedereen elkaars gedachten leest.
Wij werken samen met de Pleiadianen en de Sirianen en vele anderen van de wezens. Wij staan constant met elkaar in wisselwerking met al de wezens – vooral de Pleiadianen, de Sirianen en de Andromedanen,  hoewel zij niet van de galaxy van de Aarde zijn, zij zijn nog altijd heel behulpzaam en we werken allemaal samen omdat de galaxy waarin jullie leven door een prachtige overgang gaat. Een prachtige overgang!
SB: Willen jullie misschien wat meer zeggen over die overgang?
Het zal ons wegleiden van ons hoofd onderwerp, maar als we er een klein beetje over zouden kunnen praten. Dus, de gehele Galaxy gaat door een overgang heen?
Arcturianen: Dat antwoord kan oneindig zijn. Dus vraag er een specifieke vraag over?
SB: Zijn er meer planeten in de galaxy die door deze overgang heengaan, waar wij doorheen gaan?
Arcturianen:Ja dat is heel normaal. Net zoals het is in de menselijke vorm, wanneer iemand “doodgaat” – gaan zij niet dood, ze gaan gewoon over, bewegen naar een hogere frequentie of realiteit. En de hogere  frequentie van realiteit heeft een grotere vrijheid in termen van tijd en ruimte. Tijd en ruimte dat is beperkt tot de derde dimensie, vierde dimensionale concepties.
Zelfs in de vijfde dimensie – dat is de overgangsdimensie.
SB: Van dualiteit naar non-dualiteit, is dat juist?
Arcturianen: Wel, van “tijd en ruimte” naar “hier en nu.”
SB: Dank jullie wel.
Arcturianen: Ja, er is alleen hier. Er is alleen Nu.
SB: Jullie hebben onze levensstijl geobserveerd, is het niet? Het is natuurlijk afhankelijk van voedsel, dus we eten veel of bereiden voor of winkelen of dingen zoals dat. Maar jullie zien het en natuurlijk hebben we tijd en ruimte en daarvoor hebben we ook deze nachten en dagen en dagelijks terugkerende en voorkomende ritmes. Wat zeggen jullie over jullie eigen levensstijl? Wat kunnen jullie vertellen over jullie eigen levensstijl?
Arcturianen: Onze levensstijl is er een van dienstverlening. En er is geen behoefte aan banen. We hebben geen behoefte aan eten; we hebben geen behoefte aan een huis. Wij hebben geen behoefte aan een verklaring. Wij hebben geen behoefte aan al deze driedimensionale dingen.
                    Zegeningen, Wij zijn de Arcturianen.
Vertaald door Anja voor Wakkeremensen.