Zouden De Arcturianen Een Vorm Moeten Aannemen En Met Schepen Landen?

Zouden De Arcturianen Een Vorm Moeten Aannemen En Met Schepen Landen?

Gechanneld door: Daniel Scranton – 9 Maart 2023

“Groeten. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij om met jullie allemaal in contact te komen.

We komen altijd in de verleiding om onze vibratie voldoende te verlagen om fysieke vorm aan te nemen, niet omdat we graag weer een lichaam zouden willen hebben, maar omdat we weten dat we door velen serieuzer genomen zouden worden als ze ons in levende lijve zouden zien. We zouden zeker veel aandacht krijgen als we tussen de mensheid zouden lopen, of als we schepen zouden landen en uit die schepen zouden komen om onszelf bekend te maken. Jullie zijn allemaal zo gewend om met je vijf zintuigen waar te nemen dat je er te zwaar op bent gaan vertrouwen, en ze moeten echt af en toe aan de kant worden gezet om dieper te gaan met je spirituele evolutie.

Velen van jullie weten dat je slechts een klein fragment kunt zien en horen van wat er daadwerkelijk te zien en te horen is, en toch beschouwen jullie je vijf zintuigen nog steeds als je belangrijkste, je belangrijkste instrumenten om de werkelijkheid te begrijpen. Een van de voordelen die we hebben als we niet incarneren, is dat we door iedereen kunnen worden gevoeld. We zijn niet beperkt in termen van waar we naartoe kunnen gaan en hoe we verbinding kunnen maken en communiceren. We zijn de hele tijd beschikbaar voor een ieder van jullie, en deze transmissies via Daniel hier zijn bedoeld om jullie te trainen om jullie vibratie te kunnen harmoniseren met die van ons.

Jullie kunnen, en jullie zullen ook ooit deze mogelijkheid hebben, en jullie zullen je directe communicatie met ons hebben. Het ontvangen van deze transmissies is jullie training, en het aanboren van onze inzichten, onze genezing en onze liefde zijn geschenken die jullie jezelf zullen schenken als de tijd rijp is. Sommigen van jullie zijn zich hiervan bewust, en jullie hebben afgestemd, en jullie hebben de voordelen ontvangen van vibrerend afstemmen op ons. Wat jullie tot nu toe hebben kunnen ontvangen, is slechts het topje van de ijsberg. Er is zoveel meer dat we jullie kunnen geven, en het is nu beschikbaar voor degenen die bereid zijn voorbij de vijf zintuigen te gaan en te reiken naar het gevoel dat we in jullie activeren, elke keer dat je een van deze transmissies leest of luistert.

Je gaat ook meer van je Arcturiaanse zelf ervaren, terwijl je vibrerend met ons harmoniseert, en dat is een grote dienst voor jou. We willen dat je weet hoe gelukkig we ons voelen om op welke manier dan ook contact met je te kunnen maken, en we willen dat je er net zoveel van profiteert als wij. Maar daarvoor moet je jezelf energetisch voor ons openstellen. Je moet ons binnenlaten en met ons fuseren om volledig te profiteren van alles wat we te bieden hebben.

En ook al lijkt het scenario waarin we fysieke vorm aannemen en je bezoeken de betere deal, geloof ons als we zeggen dat we uit ervaring weten wat eigenlijk het beste werkt. Jullie zijn niet de eerste planeet van wezens die we hebben geprobeerd te helpen, en jullie zullen niet de laatste zijn. We nemen wat we leren, en we gebruiken het om beter te worden in geven, beter in onderwijzen en beter in het vasthouden van ruimte voor jullie allemaal om je ware zelf te worden. En net zoals jullie ons kunnen voelen, kunnen wij jullie voelen, en we willen gewoon dat jullie weten dat jullie het op elk moment van elke dag zoveel beter doet.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben ervan genoten om met jullie in contact te komen.”

Vertaling: wakkeremensen.org