Zijn Jullie Klaar Voor De Hoogste-Frequentie-Energieën Tot Nu Toe? 

Zijn Jullie Klaar Voor De Hoogste-Frequentie-Energieën Tot Nu Toe? 

Gechanneld door Daniel Scranton – 25 Januari 2022

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij om ons met jullie allemaal te verbinden.

We geven jullie alles wat we kunnen op elk moment, omdat we rekening moeten houden met hoeveel jullie aankunnen op elk gegeven moment daar op Aarde. Jullie hebben lichamen die gewend zijn aan een bepaalde frequentie en een bepaalde hoeveelheid energieën die binnenkomen, en we moeten dat allemaal in overweging nemen. We kijken nu naar degenen onder jullie die het werk aan zichzelf hebben gedaan, omdat we weten dat jullie meer aankunnen. Jullie zorgen beter voor jezelf, lichamelijk, emotioneel en energetisch, waardoor je een lichaam hebt dat meer energie aankan, en vooral meer hoogfrequente energie. Daarom kijken we vaak naar jullie als degenen die de fakkel dragen, bij wijze van spreken, voor de mensheid.

Al dat werk dat jullie aan jezelf doen komt niet alleen jullie ten goede en verbetert de kwaliteit van jullie levenservaring, maar het maakt jullie ook tot betere geleiders die het collectief waar jullie deel van uitmaken op de planeet Aarde beter van dienst kunnen zijn. Jullie mogen je verankeren in de meest recente energieën met de hoogste frequentie die wij jullie kunnen leveren, en dat is een voorrecht en een eer. Jullie brengen de mensheid naar het volgende niveau van bewustzijn, en jullie doen dat vaak zonder enig bewustzijn van jullie bijdrage. En dat is een van de redenen waarom jullie ons hebben. Wij kunnen langskomen en jullie dit stukje informatie aanbieden dat jullie zal helpen jullie constante bijdrage aan het menselijk collectief te erkennen.

Wanneer jullie voor jezelf zorgen en je eigen tuin onderhouden, zijn jullie betere doorgeefluiken. Uiteindelijk kun je zelfs ontdekken dat je de gave hebt om die energie te kanaliseren in woorden, klanken of lichttaal die je met je medemensen kunt delen, en dan kun je je invloed zien en voelen, omdat zij zullen reageren op wat je aanbiedt.

Wanneer je mediteert en veel water drinkt, en wanneer je gifstoffen en chemicaliën zo goed mogelijk vermijdt, word je een vat dat schoon en zuiver is, en in staat om meer aan te kunnen. Wanneer je je emoties verwerkt en mensen vertelt wat je bezighoudt, maak je je mentale en emotionele lichamen schoon, en dat maakt je ook een beter vat voor hoogfrequente energieën. Wanneer je aardt in je lichaam en je verbindt met Moeder Aarde en Moeder Natuur, ben je beter uitgerust om aan te kunnen wat wij te bieden hebben.

En wanneer jullie je verankeren in hoogfrequente energieën, worden ze automatisch beschikbaar voor iedereen omdat jullie deel uitmaken van een menselijk collectief, en jullie zijn allemaal verbonden. Zelfzorg is zo belangrijk en is nog nooit zo belangrijk geweest, omdat jullie ook bij willen blijven met de huidige energieën die op jullie afkomen, en ze komen van alle bronnen, niet alleen van ons. Jullie zijn in een constante staat van ontvangen, en wanneer jullie je bewust openstellen voor alles wat beschikbaar is, krijgen jullie een vreugdevolle rit, en dat is wat wij voor jullie willen, en dat is wat iedereen in de hogere rijken op dit moment voor jullie wil.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben ervan genoten om ons met jullie te verbinden.”

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org