Wij Zenden Energie, Galactische Lichtcodes & Dna-Activeringen Uit

Wij Zenden Energie, Galactische Lichtcodes & Dna-Activeringen Uit

Gechanneld door: Daniel Scranton – 23 maart 2023

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.

We zijn altijd op zoek naar meer mensen die met ons resoneren, maar we zoeken geen mensen voor ons voordeel of onze nieuwsgierigheid. Wij zoeken jullie omdat jullie moeten begrijpen hoe verbonden wij allen zijn in deze Melkweg en in dit Universum, en wij kunnen dat voor jullie doen.

Wij hebben het vermogen om jullie te helpen toegang te krijgen tot datgene wat diep in jullie is begraven, en wij doen dit met ieder van jullie die voor ons openstaat.

Wij zien hoe onze energie, ons bewustzijn, onze vibratie het collectieve bewustzijn daar op Aarde heeft beïnvloed, en wij zien ook een kans voor grote veranderingen daar op Aarde, eenvoudigweg omdat de mensen bereid waren zich voor ons open te stellen.

Het kan ons niet schelen of jullie ook maar iets geloven van wat wij hier via het kanaal zeggen, want dat alles geeft jullie geest alleen maar iets te doen zodat wij effectiever kunnen zijn als zenders van energie, zodat wij effectiever kunnen zijn als degenen die de galactische lichtcodes aan jullie doorgeven, degenen die jullie DNA activeren.

Er gebeurt zoveel meer tijdens een van deze transmissies dan jullie je kunnen voorstellen, en nogmaals, we zien de impact. We voelen het; we weten het. En in dit geval is meer beter.

Wij zoeken verbinding met alle mensen die bereid zijn de mogelijkheid te onderzoeken dat er bewustzijn bestaat buiten de mensheid, buiten jullie dimensie, jullie zonnestelsel.

Dit is een tijd van expansie voor aardbewoners. Het is een tijd om het idee los te laten dat je het allemaal wel weet, dat je weet wat er gaat gebeuren of wat er moet gebeuren om de mensheid te laten ascenderen.

Dit is voor jullie een tijd om los te laten en erop te vertrouwen dat je precies zult ontvangen wat je nodig hebt wanneer je dat nodig hebt, zolang je de tijd neemt om je te ontspannen en je open te stellen voor wat altijd om je heen is en altijd naar je toe komt.

Wij zijn je verleden en je toekomst. Wij zijn jullie collega’s en jullie leraren, en wij zijn hier om het menselijk potentieel te ontsluiten.

Daarom is het zo belangrijk dat we zoveel mogelijk van jullie bereiken. Hoe meer van jullie je potentieel hebben ontsloten, hoe gemakkelijker het voor de mensheid zal zijn om te ascenderen en te ascenderen met gratie, met vreugde, met opwinding en met liefde.

We weten dat als je deze boodschap ontvangt, je waarschijnlijk al weet wat we je zojuist hebben gegeven, maar het helpt altijd om het herhaald te krijgen.

En deze boodschap zal jullie allemaal helpen om te weten dat we meer mensen gaan bereiken. Dat is onvermijdelijk, vooral nu steeds meer mensen zich openstellen voor het idee van buitenaards leven en e.t.-bewustzijn.

Wij nodigen jullie uit om bij ons te zijn en te delen in onze intentie dat meer mensen hun galactische oorsprong, hun galactische wortels en het potentieel dat diep in ieder van jullie ligt, leren kennen.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we vonden het fijn om met jullie in contact te komen.”

Vertaling: wakkeremensen.org