Wij Ontwaken Jullie Onsterfelijkheid

 

Wij Ontwaken Jullie Onsterfelijkheid

Gechanneld door: Daniel Scranton – 30 Mei 2023

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met u allen te verbinden.

Wij doen in jullie bewustzijn en in jullie celgeheugen het besef ontwaken dat jullie in staat zijn geweest veel langer te leven in jullie menselijke fysieke lichamen.

Er zijn mensen geweest die honderden jaren leefden in jullie oude verleden, en zij werden niet in leven gehouden door machines en drugs. Jullie moeten die herinneringen in je wakker maken om de sprong voorwaarts te kunnen maken die jullie nu maken, en wij bedoelen de sprong van een sterfelijk, op koolstof gebaseerd voertuig naar een onsterfelijk, op kristal gebaseerd voertuig.

Op dit moment wordt er zoveel in jullie gewekt door de transmissies die jullie van ons en van de hele melkweg ontvangen. Zelfs energieën die niet door mensen worden doorgegeven hebben een diepgaand effect op jullie en op vele niveaus van jullie wezen.

Onsterfelijk worden is iets waarvan je zou verwachten dat het uit een stripboek of science fiction komt, maar het is de volgende stap voorwaarts in de menselijke evolutie, en het heeft niets te maken met wetenschap en technologie. Het heeft alles te maken met bewustzijn.

Toen jullie voor het eerst ontwaakten, was het idee dat jullie Bron-energiewezens zijn nogal schokkend voor jullie.

Dat is veel belangrijker dan Cleopatra of Napoleon te zijn in een vorig leven. Je goddelijkheid aanvaarden betekent je onsterfelijkheid aanvaarden, en wij begrijpen dat het tijd kost voor een geloof als dit om echt ingang te vinden in het bewustzijn van een mens die de dood om zich heen ziet en zich afvraagt hoe iemand onsterfelijk kan worden zonder een soort magie.

Maar het is geen magie; het is bewustzijn. Het is een manier om te weten dat je het fysieke hebt overstegen, terwijl je toch een fysieke vorm behoudt.

Wanneer je je lichamelijkheid niet ziet als je ware zelf of ultieme zelf, dan wordt het gemakkelijker om het lichaam te gebruiken als het voertuig voor je ziel dat het altijd bedoeld was te zijn.

Wat moet je dan doen om dit alles te laten gebeuren, want we weten zeker dat het voor de meesten van jullie heel aanlokkelijk lijkt. Het antwoord is eenvoudig: je hoeft niets te doen, maar je moet wel je perceptie van jezelf, je perceptie van anderen en je perceptie van de werkelijkheid veranderen.

Je moet wat je kent als eindig verschuiven naar het oneindige.

Als je iets wilt doen, doe dan een oefening waarbij je het gevoel van oneindigheid in jezelf opzoekt.

Zoek naar je ware eeuwige aard als vibratie, en zie jezelf dan voor je eigen ogen transformeren, want dit alles waarover we spreken is onvermijdelijk, maar je kunt het aanvaarden en jezelf op de snelle baan zetten, of je kunt het ontkennen en de langzame en kronkelige route naar je onsterfelijkheid nemen.

Hoe dan ook, je bent voorbestemd om aan te komen.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we vonden het leuk om met jullie in contact te komen.”

Vertaling: wakkeremensen.org