Wie Liegt En Wie Vertelt De Waarheid?

 

Wie Liegt En Wie Vertelt De Waarheid?

Gechanneld door: Daniel Scranton – 20 mei 2023

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij om met jullie allemaal in contact te komen.

We zijn uitzonderlijk in het gebruik van onderscheidingsvermogen om iets aan te voelen, en we weten dat we door oefening tot dit niveau van bekwaamheid zijn gekomen.

We komen in contact met zoveel wezens en collectieven in het universum, en we voelen onmiddellijk het niveau van oprechtheid in de communicatie, de interactie.

Dit is een spier die je vaker wilt gaan trainen. In plaats van onmiddellijk een link naar iemand anders te sturen en die persoon te vragen wat hij denkt, besef je dat je het antwoord meteen in je hebt.

En als je bereid bent te voelen in de vibratie van wat je gepresenteerd is, en de presentator, zul je zoveel beter af zijn in al je omgang met andere mensen en met buitenaardsen.

De dag komt natuurlijk dat jullie allemaal open boeken zullen zijn voor elkaar. Jullie zullen allemaal elkaars energievelden kunnen lezen, en jullie zullen allemaal telepathisch zijn, maar zover zijn jullie nog niet, en jullie hebben je onderscheidingsvermogen nu meer dan ooit nodig, want er zijn altijd meerdere perspectieven op wat er op Aarde gebeurt.

Er zijn altijd meerdere perspectieven op elke kwestie waarmee de mensheid wordt geconfronteerd, en sommige mensen kunnen zeer overtuigend zijn met hun woorden, met hun retoriek. En soms hoe zelfverzekerder iemand lijkt in wat hij zegt, hoe meer mensen het met hem eens lijken te zijn.

Uiteindelijk wil je verbinding hebben met hogere wijsheid, met hoger-dimensionale wezens, met downloads die speciaal voor jou bedoeld zijn, maar ondertussen ben je waar je bent.

En jullie vertrouwen sterk op informatie; dit wordt “het informatietijdperk” genoemd. Er zijn er die denken dat ze jullie de waarheid vertellen, maar dat niet doen, en er zijn er die weten dat ze jullie niet de waarheid vertellen, en er heel goed in zijn mensen ervan te overtuigen dat het wel de waarheid is.

En er is de waarheid dat alle waarheden vanuit een bepaald perspectief waar zijn.

Alle werkelijkheden zijn echt.

De vraag wordt dan: “Gebruik je je onderscheidingsvermogen” om te bepalen in welke realiteit je je bevindt, of gebruik je het om te bepalen in welke realiteit je wilt zijn?

Uiteindelijk wil je heel bewust kiezen in welke realiteit je wilt zijn. Dus als iemand je een versie van de werkelijkheid voorstelt die veel beter lijkt dan degene die je ervaart, dan stellen we voor dat je je richt op die vibratie en op wat die persoon je vertelt.

Dus zie je, je onderscheidingsvermogen gebruiken is stap één, en stap twee is altijd kiezen welke werkelijkheid je werkelijk wilt maken, die je waar wilt maken in je ervaring en voor het grootste en hoogste goed van allen.

Wanneer je dat als doel hebt, als je verlangen, en wanneer je weet dat je die werkelijkheden kunt scheppen die beter zijn voor iedereen, dan kun je verder gaan dan proberen uit te vinden of iets waar is of niet, en kun je beginnen de werkelijkheid die je wilt ervaren tot de enige ware werkelijkheid te maken.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we vonden het fijn om met jullie in contact te komen.”

Vertaling: wakkeremensen.org