“Welke realiteit komt er?”

De 9D Arcturiaanse Raad ∞
“Welke realiteit komt er?”  

Gechanneld door Daniel Scranton – 20 Januari 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij ons met jullie allen te kunnen verbinden.

We zijn erg kieskeurig over waar we onze aandacht op vestigen, omdat we weten dat wanneer we onze aandacht ergens op richten, het niet lang zal duren voordat we ermee in harmonie vibreren en er daardoor meer van zullen ervaren. Alle realiteiten zijn echt, en alle waarheden zijn waar. Jullie kiezen allemaal welke realiteit jullie nu ervaren, en daarmee kiezen jullie ook de volgende realiteit waar je naar toe gaat. Mensen blijven ruziën over wat er op dit moment waar is, maar die mensen denken dat er slechts een realiteit is waar iedereen het over eens zou moeten zijn dat dat de ‘ene ware werkelijkheid’ is.

Het is waar dat je je kunt richten op een realiteit die je op dit moment niet ervaart, maar in dat geval kan dat beter een realiteit zijn die je wilt ervaren, want als je er je aandacht op vestigt, dan komt die realiteit. Het is dus belangrijk om je af te vragen of je de realiteit waar je je op richt, maar die dit moment niet recht voor je neus staat, wel wilt ervaren. Je kunt zelfs realiteiten voor jezelf creëren die vanuit het perspectief van je huidige moment, in het verleden liggen.

We zeggen dat je vanuit wijsheid moet kiezen waar je je op richt, omdat je een realiteit wilt ervaren die goed voelt, een realiteit waarin je dat ervaart wat je wilt ervaren. En dat lukt niet als je tegelijkertijd tegen een of andere realiteit ingaat waarover je op internet leest. Het is heel, heel belangrijk voor jullie allemaal om te leren hoe je onderscheid kunt maken, en dat doe je door te luisteren naar je lichaam, je emoties, je hart en je chakra’s. Ze vertellen je of de realiteit waar je je op richt er een is die je wilt ervaren, maar dan moet je luisteren naar de signalen die vanuit jouw eigen wezen naar je toe komen.

En we weten dat velen van jullie die deze transmissie nu ontvangen zich van dit alles bewust zijn, maar we weten ook dat het gemakkelijker is om dit te geloven, dan om het in de praktijk te brengen, net zoals het gemakkelijker voor je is om te zeggen dat je Bron Energie bent, dan dat het is om Bron Energie in actie te zijn in een fysiek lichaam op Aarde. Dit zijn een paar van de uitdagingen die je voor jezelf hebt neergezet voor dit zeer belangrijke leven. We willen dat jullie meer aandacht besteden aan waar jullie je op richten en hoe dat voelt, en we moedigen jullie aan om jezelf af te vragen of dat een realiteit is die je echt willen ervaren. En als je nog verder wilt gaan, vraag jezelf dan af waarom.

Wil je gelijk hebben, of wil je afstemming voelen met Bron? De keuze is aan jou, en vanuit ons perspectief is de keuze eenvoudig. We kiezen altijd voor afstemming met Bron, en daardoor voelen we altijd de uitbreiding van Bron. Vertrouw ons als we zeggen dat dit de enige manier is om te leven, de enige manier om te zijn, de enige manier om je vrije wil uit te oefenen in dit Universum van de vrije wil, met al zijn dualiteit en al zijn polariteit.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van het contact met jullie.”

Vertaling: Marieke