Wat Zij Die Ontwaakt Zijn Niet Weten

Wat Zij Die Ontwaakt Zijn Niet Weten

Gechanneld  door: Daniel Scranton – 11 mei 2022

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.

Wij zijn zeer onder de indruk van de manier waarop de mensheid zich heeft ontwikkeld, jullie bewustzijn uitbreidend voorbij waar het ooit is geweest voor het op Aarde zijn. Dit zijn opwindende tijden voor de mensheid, nu jullie steeds dichter bij het vijfdimensionale frequentiebereik blijven komen waarin jullie binnenkort de hele tijd zullen bestaan.

Jullie maken het jullie gidsen veel gemakkelijker, omdat jullie wakker zijn, en collectieven zoals wij voelen dat we zoveel van jullie allemaal krijgen vanwege jullie bereidheid om de energieën die wij uitzenden te absorberen. Wij willen dat jullie weten dat jullie, terwijl jullie hulp van boven ontvangen, ook de mensen om jullie heen helpen.

Jullie helpen hen met jullie niveau van bewustzijn, met jullie daden van vriendelijkheid, en met jullie vibratie. Jullie brengen de energieën daar in evenwicht met de hoge vibratie die jullie voortdurend aan jullie medemensen aanbieden. Je biedt het aan wanneer je zit en niets doet, maar je versterkt ook de projectie van je hoog-trillende energie wanneer je ziet dat anderen in nood zijn. Je beantwoordt de oproep met je intentie om anderen te voeden, te kleden, eerlijk te behandelen, dezelfde kansen te geven als ieder ander, en te respecteren als de wezens die ze werkelijk zijn.

Wij zijn allemaal energiewezens van de Bron, en we proberen elkaar te helpen dat te herinneren.

Wanneer je in een ruimte bent waarin je je herinnert wie je werkelijk bent, kun je niet anders dan dat toevoegen aan het collectieve bewustzijn van de mensheid. En hoe meer mensen er zijn die op zoek zijn naar iets beters, iets anders, hoe meer jullie de oproep beantwoorden.

Jullie weten niet eens hoeveel jullie je medemensen helpen door er gewoon te zijn, door gewoon deel uit te maken van het menselijk collectief, maar jullie zijn er echt om een enorm verschil te maken. En daarom reageren jullie zo goed op hulp die van boven komt.

Wij zijn voor jullie zoals jullie zijn voor jullie medemensen. En dus herkennen jullie ons en wat we doen, omdat het zo vertrouwd voor jullie is.

Jullie zullen natuurlijk verder blijven ontwaken en dat bewustzijn van wie jullie werkelijk zijn consequent vasthouden, en we willen dat jullie weten dat jullie het mogelijk maken dat zoveel andere mensen met jullie mee kunnen ascenderen omwille van wie jullie zijn en omwille van wat jullie doen.

Wij willen ook dat jullie meer hulp ontvangen die van boven komt, want er zullen meer mensen om jullie heen zijn die wakker worden en iemand in menselijke vorm nodig hebben om de helper te zijn die ze zochten.

Uiteindelijk zullen zij ons en de anderen hier boven in de hogere dimensionale vlakken vinden, maar voor een tijdje zullen zij iemand anders zoeken, iemand in een fysiek lichaam die zich kan inleven in hen en in wat zij doormaken.

En dat is een van de redenen waarom jullie allemaal in dit leven moesten komen met minder te vergeten wie je werkelijk bent en met een vastberadenheid om jezelf te leren kennen als spirituele wezens, als Bronenergie in het vlees.

Jullie verankeren je steeds meer in die waarheid, en we zien de effecten die het heeft op de hele mensheid, en we willen jullie gewoon bedanken voor jullie dienst.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van de verbinding met jullie.”

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org