Wat Komt Er In Mei 2024

Wat Komt Er In Mei 2024

Kanaal: Daniel Scranton – 2 mei 2024

Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.

We zijn zo opgewonden over de reis van de mensheid op dit moment, omdat we zien waar jullie aan de vooravond van staan, en we weten dat jullie het leuk zullen vinden wat er komen gaat.

Jullie hebben zoveel om naar uit te kijken in de komende jaren, en in de tijd voorafgaand aan de volledige en open buitenaardse contactervaring, hebben jullie je levens nog te leven. Er zijn veel details in jullie levens die jullie zouden willen veranderen, en de maand mei is een prachtige tijd om te overwegen wat het is dat jullie willen verschuiven binnen jullie ervaring.

Deze maand mei draait helemaal om het verschuiven naar de ontvangende modus en het activeren van je Goddelijke Vrouwelijke essentie.

Je mag je mooie zelf laten ontluiken aan de wereld zoals de bloem dat doet. Je mag je openstellen en meer ontvangen van wat je hebt gewenst van deze levenservaring, en je kunt verwachten dat er meer komt in deze maand mei 2024.

We weten dat jullie goed zijn in het vragende deel en we weten dat sommigen van jullie heel goed zijn in het doen en proberen, maar nu is het tijd om jullie spieren te laten rollen als degenen die goed zijn in het ontvangende deel.

Zie je, je hoeft het niet allemaal te laten gebeuren. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden of iets vanaf nul te doen. Er is al genoeg momentum en jullie hebben al zoveel gedaan en gecreëerd. Er wacht zoveel op jullie om je ervoor open te stellen en jullie hebben zoveel helpers die namens jullie werken om ervoor te zorgen dat deze volgende fase van jullie leven er een is die gevuld is met manifestaties.

Jullie kunnen tegen jezelf zeggen en het echt menen als je zegt: ‘Het moeilijke deel is voorbij; ik kan het nu rustig aan doen.’

Jullie zijn er om te ervaren en te groeien door je ervaringen, en als je genoeg hebt gehad van een ervaring, is het tijd om verder te gaan. Het is tijd om minder strijd te ervaren, minder pijn, minder gebrek en meer van wat je wel wilt. En dus raden we je aan om jezelf in de maand mei de vraag te stellen: “Mag ik dit hebben?” En we raden je aan jezelf te antwoorden door te zeggen: “Ja, dat mag ik.

Moeilijker dan dat hoeft het niet te zijn.

Je hoeft het jezelf niet moeilijker te maken door ideeën te creëren over waarom iets niet is gekomen of waarom het misschien niet komt. Besef in plaats daarvan dat het nu tijd is om je eenvoudigweg open te stellen voor alles wat je wilt ervaren, in de wetenschap dat het je dient om die ervaringen op te doen. En als het jou dient, dient het de mensheid en de Bronenergie.

Het dient jouw ziel om niet langer te strijden, je niet langer te verzetten en op te geven, los te laten en toe te laten.

Deze maand mei is de tijd om dat allemaal te doen, want je hebt genoeg gedaan van al het andere en je bent het waard, je wordt gezien, je wordt gehoord en je bent geliefd.

Nu is het tijd om die dingen te zien en je resonantie te voelen met dat wat je verlangt.

Stel je open, ontspan je en laat meer binnen van wat je hebt gewenst in dit kalenderjaar en in alle voorgaande jaren samen.

Het is jouw tijd en je bent wakker genoeg om dit te doen.

Wij weten het, jullie gidsen weten het, jullie hogere zelven weten het, en het is tijd voor jullie om het ook te weten.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben ervan genoten om met jullie in contact te komen.”

Nederlandse vertaling: wakkeremensen.org