Wat Jezus/Yeshua Tegen Jullie Allen Heeft Gezegd

 

Wat Jezus/Yeshua Tegen Jullie Allen Heeft Gezegd

Door: Daniel Scranton – 4 maart 2023

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn vereerd om ons met jullie allen te verbinden.

We gaan verder in ons bestaan met een duidelijkheid, een zekerheid over wie we zijn, wat we doen en waar we naartoe gaan. Het is een opmerkelijk gevoel, en we zouden willen dat we het jullie konden geven.

In plaats daarvan zullen we ons best doen jullie ervan te overtuigen dat jullie niet anders zijn dan wij. Ook al hebben jullie die fysieke lichamen, en hebben jullie een fysieke geboorte, en in de meeste levens een fysieke dood, jullie lijken meer op jullie niet-fysieke vrienden dan jullie denken.

Jullie zijn Bron, net als wij. Jullie ascenderen, net als wij. Jullie breiden uit, worden meer van wie jullie werkelijk zijn, en dat is wat wij doen.

Wat het leven op Aarde ingewikkeld maakt, is het idee dat je iets moet doen, en wat het leven op Aarde ook ingewikkeld maakt, is dat je bepaalde dingen moet doen om te overleven. Je wilt ook bepaalde dingen doen die je niet kunt doen, niet meteen, niet wanneer je op dat moment besluit dat je het wilt doen.

En op die manieren zijn onze ervaringen natuurlijk verschillend.

Maar je kunt jezelf altijd de vragen stellen: “Wie wil ik op dit moment zijn?” “Hoe wil ik me voelen?” en “Hoe kan ik dit gebruiken om uit te breiden en op te stijgen met meer helderheid, met meer zekerheid en met meer vreugde?”

Dat is waar deze periode in jullie leven nu om draait. Het draait allemaal om expansie, ascensie en een vreugdevolle reis.

Het hoeft geen recht pad te zijn. Het hoeft niet de snelste weg naar ascensie te zijn. Geniet van alle stappen onderweg, dan haal je er het meeste uit, en hoef je geen stappen te herhalen die je liever niet zou nemen.

De hele bedoeling van jullie incarnatie op een plaats die zo uitdagend kan zijn, is dat jullie opstaan en meer worden van wie jullie werkelijk zijn om die uitdagingen aan te gaan.

Je moet zijn waar je bent, maar tegelijkertijd weten dat je zoveel meer bent, en dat is lastig. Maar als je eenmaal door hebt hoe je dat moet doen, is het een prachtige ervaring om de twee rijken samen te voegen.

Je bent er ook om het fysieke en het niet-fysieke samen te voegen, om te zijn als degene die Jezus Christus wordt genoemd, om het Christusbewustzijn te belichamen.

Het Koninkrijk der Hemelen is in jullie. Jullie zijn allemaal goden. Dat zijn dingen die Yeshua zei, en ze zijn de belangrijkste boodschap die je uit zijn leven kunt meenemen, want als je dat weet, zul je natuurlijk anderen willen aandoen zoals je wilt dat zij jou aandoen.

Natuurlijk zul je je naaste willen liefhebben. Je hoeft jezelf niet te dwingen om die dingen te doen, want je ziet je naaste niet als minder dan Bron.

Nogmaals, we zijn niet zo verschillend. Het is gewoon gemakkelijker waar we zijn om te weten wie we zijn, en om jullie allemaal te zien als Bron-energiewezens.

Maar maak je geen zorgen, je zult er komen, en wanneer je dat doet, zal deze rit die je maakt er een zijn van vreugde, vrijheid, opwinding en onvoorwaardelijke liefde.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van de verbinding met jullie.”

Vertaling: wakkeremensen.org