Wat Er Werkelijk Gebeurt Als Je Naar De Nachtelijke Hemel Kijkt

Kanaal: Daniel Scranton – 31 maart 2024

“Groeten. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij komen graag met jullie allemaal in contact.

Wij hanteren een veelzijdige aanpak om de mensheid op dit moment te helpen.

We hebben degenen onder jullie die we direct bereiken, zoals Daniel hier, samen met degenen onder jullie die we indirect bereiken, zoals degenen die deze transmissie ontvangen. We hebben ook allemaal mensen die zich met ons verbinden via astrale reizen, en sommigen daarvan bevinden zich ook in de eerste twee groepen.

We bereiken veel individuen die geen interesse hebben in ons of in welke e.t. groep door de energieën die we uitzenden via de rode reus die bekend staat als Arcturus zelf.

Jullie hebben het vermogen om te ontvangen van sterren, planeten, manen en andere hemelse wezens.

Je hoeft je alleen maar open te stellen voor de energieën die binnenkomen, evenals voor het sterrenlicht en sterrenstof dat van boven komt, en het is van jou.

Je profiteert op zoveel manieren van het richten van je aandacht op de sterren, omdat je, terwijl je dat doet, volledig erkent dat er betekenis is aan die lichten daarboven aan de nachtelijke hemel. Ze zijn er niet alleen om bestudeerd te worden of om mooi te zijn. Ze hebben gaven om iedere bewoner van Moeder Aarde te geven, en die gaven worden nog steeds vrijelijk en zonder gehechtheid gegeven.

We houden ervan om jullie allemaal te zien groeien en te zien profiteren van wat we jullie geven.

Wij willen graag dat jullie weten dat je op elk moment rechtstreeks contact met ons kunt opnemen, zodat wij jouw bericht kunnen ontvangen. Om rechtstreeks van ons te ontvangen, hoef je alleen maar te ontspannen en je open te stellen. Omdat we, zoals we al zeiden, de hele tijd aan het uitzenden zijn.

Ook hierin staan wij niet alleen. Veel groepen wezens uit alle sterrenstelsels die je kent, en meer, zenden naar de mensheid, naar de Aarde. Velen die niet-fysiek zijn, zoals wij, en die zich niet bij een sterrenstelsel aansluiten, helpen ook en zenden uit.

Het loslaten van het idee dat je het allemaal zelf moet doen, zal je helpen om je meer open te stellen.

Je kunt ook het idee loslaten dat je alleen geholpen wordt als de e.t.s hun schepen landen en stukjes technologie gaan uitdelen.

Dit gaat over bewustzijnsevolutie, en een van de manieren waarop je je bewustzijn ontwikkelt is door je te verbinden, en je te verbinden met de intentie om uit te breiden, om verder te gaan dan waar je eerder bent geweest.

Je hebt veel te delen met ons en anderen zoals wij, net zoals wij veel te delen hebben met jou, en er is voortdurend zoveel meer aan de hand dan je verstand zich ooit kan voorstellen.

Dus als je je geest afsluit en je apparaten uitschakelt, en naar de nachtelijke hemel gaat kijken, doe je zoveel meer dan je je ooit kunt voorstellen.

We willen dat je weet dat we onze transmissies van Arcturus naar jullie allemaal zullen intensiveren, ongeacht of je kijkt of niet.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben ervan genoten om met jullie in contact te komen.”

Nederlandse vertaling: wakkeremensen.org