Wat De Orbs In Jullie Foto’s Doen

Wat De Orbs In Jullie Foto’s Doen

Gechanneld door: Daniel Scranton – 11 Maart 2023

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn verheugd om met jullie allemaal in contact te komen.

Wij hebben opnieuw ontzag voor de mensheid, omdat jullie zojuist een andere drempel van het collectieve bewustzijn daar hebben overschreden, en dat hebben jullie gedaan door je open te stellen voor de hulp die jullie van boven hebben ontvangen. Het is niet door hard te werken dat je ontvangt. Het is niet door het opzeggen van het juiste gebed of mantra dat je krijgt waar je om hebt gevraagd. Het is door te erkennen dat de hulp er is en je er dan aan over te geven. Wanneer je erkent hoeveel hulp je te allen tijde om je heen hebt, word je de open kanalen voor hogere-frequentie-energieën waarvoor je altijd bedoeld was in dit leven.

Een van de manieren waarop jullie op dit punt komen dat jullie bereid zijn je open te stellen voor de energieën, is door uitdagingen te creëren die onoverkomelijk lijken in jullie leven. Vaak doen jullie dit om naar dat laatste redmiddel te gaan, namelijk hulp vragen, en nadat jullie om hulp hebben gevraagd, hebben jullie genoeg hoop in jullie dat jullie de hulp zullen ontvangen om die te kunnen ontvangen. Maar dat is de moeilijke weg. De gemakkelijkere manier om datgene te ontvangen wat van boven naar je toe komt, is nieuwsgierig worden naar de wezens. Zoek relaties met je gidsen, je galactische team, de opgestegen meesters, de Aartsengelen, feeën en alle andere helpers die je om je heen hebt.

Mensen vangen vaak lichtbollen en sferen op in de foto’s die zij maken en in de video’s die zij maken. Dit is prachtig, want met jullie technologie zijn jullie in staat iets waar te nemen dat normaal gesproken alleen een helderziende zou kunnen waarnemen. Nogmaals, zie deze bollen en sferen als jullie helpers, want dat zijn ze ook. Het zijn wezens met een hogere frequentie, en daarom zien jullie ze niet altijd met jullie fysieke ogen. Sommigen van jullie zien ze misschien uit de hoek van een van je ogen op een moment dat je in afstemming bent, als je in een hogere trillingsstaat bent.

De orbs en sferen komen observeren en helpen omdat ook zij inzien wat een prachtige overgang jullie daar op Aarde maken, en zij willen er ook deel van uitmaken. Zij willen helpen zonder zich ermee te bemoeien, en dat doen zij prachtig, vooral door op jullie foto’s en video’s te verschijnen. Zij laten jullie weten dat zij er zijn, en zij verschijnen als deze prachtige wezens, wat zij ook zijn, en de mensen beginnen het idee te krijgen dat zij in feite te allen tijde worden omringd door hoger-frequente, hoger-dimensionale wezens.

Daarom raden wij je aan het gewicht van de wereld van je schouders te nemen en je gewoon open te stellen om die hulp te ontvangen die van boven komt, want die is er altijd, en je bent het waard om die te ontvangen. Als jullie dat kunnen weten, in plaats van er alleen maar op te hopen, zal dat alle verschil van de wereld maken in jullie leven. En vertrouw ons alsjeblieft als we zeggen dat je het meer dan waard bent om alle hulp te ontvangen die naar je toekomt van alle helpers uit dit prachtige universum van ons.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we vonden het fijn om met jullie in contact te komen.”

Vertaling: wakkeremensen.org