Wakker Zijn In Een 3D Wereld Die Dat Meestal Niet Is

Wakker Zijn In Een 3D Wereld Die Dat Meestal Niet Is

Gechannelt door: Daniel Scranton – 9 mei 2022

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allen te verbinden.

Wij zijn vooral nieuwsgierig naar de manier waarop jullie allemaal je weg proberen te vinden in een wereld die meestal niet ontwaakt is.

We zien degenen onder jullie die tot het ontwaakte collectief behoren, proberen uit te vinden waar jullie in de maatschappij passen. We zien jullie worstelen om een manier te vinden om de kost te verdienen in een wereld die jullie en jullie overtuigingen meestal niet steunt.

Dit is een tijd waarin jullie bedoeld zijn om de kloof tussen de derde en de vijfde dimensie te overbruggen, en het is een enorme kloof. Het is een kloof die sommigen van jullie al tientallen jaren proberen te overbruggen, en hij is er nog steeds, maar de kloof wordt kleiner.

Het wordt in feite steeds gemakkelijker voor jullie om je weg te vinden en je overtuigingen aan te hangen zonder belachelijk gemaakt te worden. Het is nu zelfs meer dan ooit mogelijk om de kost te verdienen als een of andere spirituele beoefenaar.

Wij blijven jullie vertellen dat de wereld verandert en ten goede verandert. We blijven jullie vertellen dat er massale ontwakingen plaatsvinden over de hele planeet. Wij blijven jullie vertellen hoe machtig jullie zijn als scheppende wezens, en wij zullen jullie deze dingen blijven vertellen omdat ze vanuit ons perspectief waar zijn.

Jullie leven echter misschien in een gebied en met een directe familie die iets anders beweren. Misschien kijk je naar wat er op de meeste televisies wordt uitgezonden en denk je dat we je alleen maar wishful thinking of pietluttige ideeën voorschotelen.

Maar er is een mooi plekje in de vierde dimensie, en wij weten dat jullie dat kunnen vinden. We weten dat jullie een stam van mensen om je heen kunnen hebben om over je overtuigingen te praten, en we weten dat je geen genoegen hoeft te nemen met de traditionele negen-tot-vijf baan in de bedrijfswereld.

Maar je moet creatief worden.

Jullie moeten in jezelf geloven en in de grenzeloze mogelijkheden die voor jullie liggen, zodat jullie kunnen beginnen te leven in die mooie plek en zodat jullie de kloof kunnen overbruggen en vijf dimensionaal kunnen zijn in een wereld die zich meestal vastklampt aan de derde.

Nu is de perfecte tijd om wat we zeggen op de proef te stellen en om je comfortzone te vinden, terwijl je verder gaat op je zoektocht naar de vijfde dimensie.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van de verbinding met jullie.”

Vertaling: Martien – voor wakkeremensen.org

♥  ♥  ♥

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien