“Waartoe Jij Je Voelt Aangetrokken & Waarom” 

De 9D Arcturiaanse Raad ∞
“Waartoe Jij Je Voelt Aangetrokken & Waarom” 

Gechanneld door Daniel Scranton – 16 Januari 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij ons met jullie allen te kunnen verbinden.

We hebben gemerkt dat de mens de neiging heeft zich aangetrokken te voelen tot datgene wat overeenkomt met zijn voornaamste trilling frequentie. We bedoelen daarmee te zeggen dat wanneer je vaak je boosheid uit, je van nature wordt aangetrokken tot andere boze mensen. Je hebt dan meer kans om te luisteren naar een talkshow van een boos persoon. Je luistert eerder naar muziek die boosheid uitstraalt in het geluid, in de teksten en zelfs in de manier waarop de muzikanten hun instrumenten bespelen.

Hetzelfde geldt voor alle trillingen; je trekt niet alleen dat aan waarmee je resoneert, maar je wordt ook aangetrokken tot overeenkomstige frequenties, omdat het je bevestigt. De meeste mensen willen hun gevoel bevestigd zien. Ze kunnen zich nauwelijks indenken dat ze voorbij de dominante vibratie kunnen gaan die ze uitzenden. Een eigenschap van een ontwaakte ziel is dat je het herkent wanneer iets niet goed voelt. Als je eenmaal contact hebt met de onvoorwaardelijke liefde die je bent, heb je meer kans om aan te voelen wanneer dat niet zo is, en je vindt het waarschijnlijk veel belangrijker hoe je je voelt dan om gelijk te hebben of de juiste informatie of perspectief te krijgen.

Wanneer je als ontwaakte ziel voelt dat er iets niet klopt van binnen, dan is de kans groter dat je iets doet aan dat gevoel van verdeeldheid tussen de waarheid van wie je bent en de trilling die je tijdelijk overweegt als waar zijnde. Jij beslist wat je uitzendt, maar eerst moet je beseffen dat je überhaupt een vibrationele frequentie uitstraalt.

Wat de gemiddelde mensen meestal doet beseffen dat ze feitelijk een trillingsfrequentie uitzenden is wanneer ze de bodem raken. De omstandigheden om hen heen worden zo verschrikkelijk dat ze niet anders kunnen dan zich bewust worden van wat ze al die tijd hebben uitgezonden. Maar ons advies is dat je het niet zover laat komen. We raden je aan je af te stemmen op het gevoel van onvoorwaardelijke liefde dat leeft in het centrum van je hart, zodat je gevoeliger wordt voor de angst, de woede en de wanhoop die overal om je heen is.

Het is belangrijk waar je je aandacht op richt. Vraag je dus af waarom je je aandacht richt op iets dat niet goed voelt als je erop focust. Wat denk je te winnen door dat te doen, wat is de realiteit? Dit zijn de dingen die iemand die wakker is zich waarschijnlijk afvraagt, en we raden je alleen aan je vaker af te stemmen op hoe je je voelt, en dat je je gevoel belangrijker voor je laat zijn dan gelijk hebben of de juiste informatie krijgen.

Jullie leven in het informatietijdperk en dat is erg verleidelijk. Maar hopelijk beseffen degenen die wakker genoeg zijn om deze channelings te ontvangen dat je niet de werkelijkheidsversie van iemand anders nodig hebt om een goede wereldburger te zijn. In feite raden we je aan om een realiteit te creëren die overeenkomt met hoe je wilt dat jouw voornaamste trillingsfrequentie is. En dat doe je door je te concentreren, jezelf doelen te stellen en je te bekommeren om hoe je je voelt. Laat de krachten in dit geweldige universum de rest doen.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van het contact met jullie.”

Vertaling  Marieke