Waarom je deze keer zult Ascenderen

 

Waarom je deze keer zult Ascenderen

Gechanneld door: Daniel Scranton  – 28 maart 2023

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd ons met jullie allen te verbinden.

Wij zijn ons bewust van de vele gevallen waarin de mensheid zich op een directer pad van ascensie bevond en waar jullie precies op een zijspoor zijn geraakt op die reizen van jullie collectief.

Zodra individuen een bepaalde hoeveelheid kennis hebben verworven en hun vaardigheden en vermogens hebben ontwikkeld, hebben zij de mogelijkheid om te delen wat zij zich eigen hebben gemaakt. Zij kunnen het delen en anderen leren hoe het moet, of zij kunnen zichzelf zien als iemand die meer macht heeft over anderen als gevolg van hun meesterschap over energie en vibratie, en het voor zichzelf houden.

En als ze dat doen, proberen ze ook die kennis, die wijsheid, weg te houden van hun medemensen.

Mensen voelen zich graag speciaal. En één van de manieren waarop mensen zich speciaal kunnen voelen, is als ze hun vaardigheden aanscherpen, als ze spirituele gaven krijgen.

En dus, als ze datgene wat met hen gedeeld werd, zouden delen met alle anderen, zouden ze zich niet zo speciaal voelen en zouden ze niet zoveel macht hebben. En dit is wat er gedurende de hele menselijke geschiedenis op Aarde is gebeurd, maar nu veranderen de tijden.

Informatie kan niet meer achtergehouden worden voor de massa.

Jullie hebben allemaal de mogelijkheid om te leren over de verschillende instrumenten en spirituele praktijken die jullie in grotere overeenstemming met de Bron brengen en jullie die meesterschap over energie geven die jullie allemaal willen.

Jullie hebben tegenwoordig zoveel leraren op jullie wereld die hun medemensen willen bekrachtigen, en dat is een heel goed teken. Zij die vast willen houden aan hun macht en aan die kennis, die informatie, hebben het nu heel moeilijk, omdat ze zien hoe zinloos hun inspanningen zijn.

Jullie krijgen allemaal toegang tot precies wat je nodig hebt en wanneer je het nodig hebt, en het is een heel opwindende tijd om een mens te zijn daar op de planeet Aarde.

Als jullie werkelijk willen ascenderen, jullie hogere zelf willen zijn, vijfdimensionaal willen zijn, dan zullen jullie delen wanneer jullie kunnen, en jullie zullen iedereen onderwijzen die er klaar voor is om onderwezen te worden. Je zult streven naar de vooruitgang, de evolutie, van elk van je medemensen.

Er is kracht in aantallen, en jullie aantallen vermenigvuldigen zich elke dag. Hoe meer van jullie de kracht hebben, hoe dichter jullie bij de vijfde dimensie komen.

Wacht dus niet op jullie medemensen om jullie in te halen tot waar jullie zijn en waar jullie al geruime tijd zijn; begeleid hen.

Geef hen de instrumenten die zij nodig hebben en nodig hen uit om te bestaan in de hogere frequentiestaat die jullie zo fortuinlijk gevonden hebben.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we vonden het fijn om met jullie in contact te komen.”

Vertaling: wakkeremensen.org