Waarom De Lichtstrijders Werkelijk Onder Jullie Zijn

Waarom De Lichtstrijders Werkelijk Onder Jullie Zijn

Gechanneld door: Daniel Scranton – 16 Maart 2023

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn verheugd om ons met jullie allen te verbinden.

Wij ondersteunen onszelf door de hoogste frequentie energieën toe te laten die voor ons beschikbaar zijn en door die energieën ons bewustzijn te laten voeden.

We hebben dit al eerder gezegd, en we zullen het nogmaals zeggen – we verschillen niet zoveel van jullie allemaal. Het belangrijkste verschil tussen de negende-dimensionale Arcturiaanse Raad en de gemiddelde Aardbewoner is dat wij bewust kiezen welke energieën wij toestaan naar en door ons heen te bewegen, terwijl het voor jullie veel meer een onbewuste keuze kan zijn, waarbij je geen rekening houdt met je gevoelens.

Jullie mogen kiezen waarop jullie je richten, en er is zoveel voor jullie om je op te richten in dit informatietijdperk, dus moeten jullie verstandig kiezen.

Jullie moeten jezelf afvragen: “Hoe zal ik me hierdoor voelen?” voordat je beslist of jullie er al dan niet mee aan de slag gaan, als jullie werkelijk bewuste scheppers willen zijn. Veel mensen beslissen op basis van de vraag of ze denken dat het waar is, of dat het onderhoudend zal zijn, en dat zal hen gewoon op een pad brengen waar ze vervolgens moeilijk van af kunnen komen, omdat het zo opwindend kan zijn om op dat pad te zijn.

In de nieuwetijds- en spirituele gemeenschappen zien we vaak mensen de term “lichtstrijder” gebruiken, en wat die mensen meestal bedoelen is dat ze op Aarde zijn om de duisternis te bestrijden. Met andere woorden, zij geloven dat zij degenen zijn die als lichtstrijders worden gestuurd om degenen die in het duister spelen te verslaan, en zij nemen deze opdracht zeer serieus.

Dat is niet waarom iemand daar op Aarde is.

Wij geven de voorkeur aan de term lichtbrenger boven lichtstrijder, omdat jullie er in feite zijn om licht te verspreiden. Jullie zijn er om het licht te zijn, en een van de manieren waarop je dat bereikt is door je angst voor de duisternis los te laten.

Je moet je oordeel over de duisternis en degenen die ookuitvullenin de duisternis spelen loslaten, als je er ooit bovenuit wilt stijgen.

Laten we zeggen dat je de duisternis zou verslaan met de vaardigheden en vermogens die je als lichtstrijder hebt verkregen. Welnu, dan zou je aan het eind van de strijd in dat dualistische systeem zitten, en dat betekent dat er alleen maar meer duisternis zou komen ter vervanging van degenen die je hebt verslagen, en je zou niet groeien, omdat je niet zou leren Al-Dat-Is lief te hebben.

Alles wat je buiten je ziet, en alles wat je van anderen hoort, zit allemaal in je.

Je wilt uiteindelijk alle aspecten van de schepping kunnen liefhebben, omdat je alle aspecten van jezelf wilt kunnen liefhebben.

Het is de enige manier om de ware jij, het Bron Energie aspect van jou, naar de oppervlakte te laten komen en het aspect van jou te zijn dat de show leidt. En dus raden we je aan je te richten op het licht, je te richten op wat positief is in de wereld en wat positief is in jezelf, want je zult ook niet ver komen door voortdurend te zoeken naar problemen in jezelf die opgelost moeten worden.

Je zult niet groeien door je eigen negatieve aspecten als slecht te beoordelen.

Zodra je alles omarmt, kun je kiezen. Dan kun je beseffen dat het altijd al in je zat, en dat je alleen maar bewust hoefde te kiezen wat je wilde versterken, wat je meer wilde voelen en meer wilde zijn, en dan en alleen dan zul je de hele mensheid van dienst zijn.

En dat is hoe wij het zien vanuit ons perspectief, waarin wij alleen datgene toelaten wat van het licht is, wat van de waarheid is van wie wij werkelijk zijn als Bronenergie, als onvoorwaardelijke liefde.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van de verbinding met jullie.”

Vertaling: wakkeremensen.org