Waarheden Die Worden Onthuld In De Rest Van 2023

Waarheden Die Worden Onthuld In De Rest Van 2023

Gechanneld door: Daniel Scranton – 24 mei 2023

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om met jullie allen in contact te komen.

We zijn zeer verheugd om jullie allemaal dit voortgangsrapport aan te bieden.

We weten dat velen van jullie zoekers zijn, en dat jullie al heel lang zoekers zijn. Wij willen dat jullie weten dat dit een tijd is waarin meer van de waarheid zal worden onthuld, en door de onthulling van zoveel verschillende waarheden zullen jullie een dieper en duidelijker begrip krijgen van wie en wat jullie werkelijk zijn.

Degenen onder jullie die deel uitmaken van het Ontwaakte Collectief weten dat jullie zoveel meer zijn dan jullie fysieke lichamen. Jullie weten dat jullie zoveel meer zijn dan dit ene mensenleven, zoveel meer dan je geest en je gedachten.

De meeste individuen begrijpen niet dat zij ook deel uitmaken van een grotere familie. Jullie maken deel uit van een galactische familie en een galactische gemeenschap, en daarvan zullen meer bewijzen worden gevonden naarmate jullie verder leven en evolueren in dit jaar 2023.

Hoe meer er aan het licht komt, hoe meer er onthuld wordt, hoe meer mensen zich zullen uitspreken en zullen zeggen: “Ja, ik was me hiervan bewust. Ik weet van deze waarheden. En wanneer je als samenleving je concept van zelf kunt veranderen, kun je de bloei van bewustzijn zien die heel natuurlijk zal plaatsvinden nadat meer waarheden zijn onthuld.

De mensheid heeft een lange en historische geschiedenis van interactie met buitenaardsen, en in feite zouden jullie er niet eens zijn in de vorm die jullie hebben zonder de hulp van buitenaardsen.

Er is een ontbrekende schakel, zelfs in de Darwin theorie, en die ontbrekende schakel is e.t. interventie.

Jullie hebben al botten van reuzen op aarde gevonden, en dat heeft weinig aandacht gekregen. Maar hoe meer er onthuld wordt, hoe meer er aan het licht komt, hoe onbetwistbaarder de waarheid van jullie geschiedenis wordt.

En naarmate jullie ontwaken tot dat weten wie jullie werkelijk zijn als galactische wezens, wordt het voor jullie allemaal gemakkelijker om de allerbelangrijkste waarheid te aanvaarden, namelijk dat jullie Bron-energiewezens zijn.

Wanneer jullie verder gaan dan het idee van jezelf als nederige mensen die slechts een enkel aards leven hebben, wordt het mogelijk voor de geest om zich uit te breiden naar het weten dat we allemaal Eén zijn, en dat Degene die we allemaal zijn de Bron is.

Jullie hebben de afgelopen maanden laten zien dat jullie bereid zijn meer van deze bevindingen te doen, en dat zal ook gebeuren. En als dat gebeurt, zullen jullie een exponentiële groei kennen. Jullie zullen meer bewijs zien van het massale ontwaken waarover wij hebben gesproken, en jullie zullen meer voorbereid zijn op volledig en open e.t.-contact daar op Aarde met alle mensen in alle landen, over de hele planeet.

Jullie hebben natuurlijk al eerder contact gehad in oude beschavingen, en er is nog steeds contact voor degenen die er klaar voor zijn, maar het was meer persoonlijk, en waar wij het over hebben is meer mondiaal, omdat jullie die veranderingen nodig hebben in het bewustzijn van de mens voordat jullie ze kunnen zien in het fysieke rijk van de planeet Aarde.

En dat is waar jullie naartoe gaan, wat jullie hebben laten zien dat jullie er klaar voor zijn, en wat aan jullie zal worden geopenbaard zal niet zo wereldschokkend zijn voor degenen onder jullie die deel uitmaken van het Ontwaakte Collectief, maar jullie zullen beginnen te zien dat meer mensen om jullie heen deze waarheden aanvaarden, en dat zal jullie allemaal helpen om je meer gesetteld te voelen terwijl jullie door deze volgende fase van jullie bewustzijnsevolutie gaan.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van de verbinding met jullie.”

Vertaling: wakkeremensen.org