Voorspellingen van Grote Veranderingen op Aarde

Voorspellingen van Grote Veranderingen op Aarde

Gechanneld door Daniel Scranton – 22 Januari 2022

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om met jullie allemaal in contact te komen.

Wij zijn zeer geïnteresseerd in jullie spirituele evolutie, en dat geldt voor jullie als een samenleving en voor jullie als individuen. Wij kijken naar beiden, en wij zien hoe het individu de samenleving beïnvloedt, en hoe jullie samenleving jullie allen als individuen beïnvloedt. We weten dat jullie deel uitmaken van een grotere gemeenschap van spiritueel ontwaakte mensen, en we weten dat er binnen die gemeenschap veel beloften aan jullie worden gedaan over grote veranderingen die in de buitenwereld zullen plaatsvinden. We hebben gemerkt dat velen van jullie aan deze voorspellingen hangen omdat jullie zo wanhopig op zoek zijn naar verandering, en we zien dat steeds meer van jullie teleurgesteld raken en zelfs genoeg krijgen van al die beloften en met heel weinig resultaten.

Dit is vaak genoeg gebeurd in de nieuwe tijd en spirituele gemeenschap voor velen van jullie om te besluiten dat je niet gaat wachten op de grote veranderingen die zullen plaatsvinden. In feite zien we het menselijk collectief bewustzijn nu zoveel meer groeien, uitbreiden en evolueren dat de mensen beginnen te beseffen dat zij het zijn die de verandering moeten initiëren. We zien steeds meer mensen in zichzelf zoeken hoe ze een overtuiging, een negatieve emotie of een gedachte die ze maar blijven denken, kunnen loslaten. We zien dat genoeg van jullie je vibratie veranderen door naar binnen te gaan om die enorme impact te maken op het collectieve bewustzijn waar jullie deel van uitmaken, en we weten dat jullie je door dat alles aangemoedigd zouden moeten voelen. Maar nogmaals, als jullie alleen maar buiten jezelf kijken en je afvragen wanneer de grote veranderingen zich aan jullie zullen weerspiegelen in het fysieke rijk, zouden jullie ontmoedigd kunnen raken of het zelfs weer zat kunnen worden.

Daarom moet wat er buiten jullie gebeurt irrelevant voor jullie worden in die zin dat jullie het niet gaan laten bepalen hoe jullie je voelen en op welke frequentie jullie vibreren. Ja, soms kun je niet anders dan je verdrietig voelen over een situatie. Je kunt het niet helpen dat je boos op iets reageert, maar je bent nu op het punt in je spirituele evolutie waar je moet beseffen dat het je niet dient om in die staat van zijn te blijven. Je hebt er veel meer aan om er zo snel mogelijk doorheen te gaan, zodat je kunt komen tot waar het werkelijk om gaat, namelijk de beweging van je eigen vibratie naar een hogere frequentiestaat. Dat is wat je altijd kunt doen; dat is waar je altijd controle over hebt, en dat zal de grootste impact hebben op je wereld. Jij kunt een veel grotere impact hebben met je positieve, hoge vibratie dan wie dan ook met zijn lagere, negatieve vibratie.

Dus moet je je macht terugnemen en ophouden degenen in machtsposities en autoriteit te zien als mensen die alle zeggenschap hebben over wat er met jou en je medemensen gebeurt. Je kunt in die wereld leven waarin je vroeger of later wilt leven, maar je zult er niet komen tenzij je ermee in harmonie trilt, en het is moeilijk om ermee in harmonie te trillen als je blijft kijken naar de wereld die nu buiten je is en daarop reageert en vervolgens niets aan je reacties doet. Laat altijd datgene wat ongewenst is aan je ervaring je inspireren om vibrationeel te bewegen in de richting van wat gewenst is, en je zult er komen.

Het is niet alleen onze garantie; het is een wet van het universum waar je deel van uitmaakt en waar je op kunt vertrouwen, en die wij op dit moment voor je bevestigen. Dus ga door met die innerlijke reis die je hebt gemaakt, aangezien die voorspellingen maar niet uitkomen, en weet dat je daar een verschil maakt op je wereld, zelfs als je niet het verschil maakt dat je wilt maken door actie. Zelfs als je het verschil maakt door je vibratie te verhogen, heeft het nog steeds de impact die je wilt dat het heeft, en je hebt de impact die je wilt hebben. En we willen diegenen onder jullie feliciteren die dit werk hebben gedaan voor het verplaatsen van de naald, voor het opnieuw naar een hoger bewustzijnsniveau brengen. Wij danken jullie, wij eren jullie, en wij kijken ernaar uit te zien wat er voor jullie allemaal nog meer in het verschiet ligt.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van de verbinding met jullie.”

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org