Vijf Eenvoudige Stappen Om Je Vibratie Te Verhogen

 

Vijf Eenvoudige Stappen Om Je Vibratie Te Verhogen

Door: Daniel Scranton – 3 maart 2023

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn verheugd om met jullie allemaal in contact te komen.

We zijn zeer verheugd om deze laatste transmissie te brengen. Wij zijn ons bewust van de verzoeken die jullie doen, en daarom gebeuren er zoveel synchroniciteiten voor jullie allemaal die deze transmissies ontvangen.

Wij stemmen ons af op jullie als collectief en als individuen, en wij merken op wat jullie je afvragen. Het is belangrijk dat jullie dit ook bij jezelf doen. Het regelmatig checken van je chakra’s, je gedachten en je algehele vibratie zal wonderen voor je doen om je in overeenstemming te brengen met het leven dat je wilt leiden.

Jullie hebben zoveel vermogens, zoveel kracht, en het zit allemaal in je, en de waarheid is dat je veel buiten je hebt om je op te concentreren in je dagelijkse activiteiten, veel dat je aandacht krijgt.

Wij raden aan een moment, of meerdere momenten in de dag, te kiezen waarop je iets doet dat niet veel van je aandacht vraagt, zoals autorijden, afwassen of douchen, en die tijd die je hebt waarin je niet veel aandacht hoeft te besteden aan wat je doet, te gebruiken om in te checken.

Het eerste wat je mag doen is diep ademhalen.

Het tweede wat je mag doen is opmerken waar je aan hebt gedacht.

Het derde wat je mag doen is opmerken of er spanning in je lichaam zit.

En het volgende wat je mag doen is je chakra’s controleren om te zien of je blokkades of zwaarte in een van hen kunt voelen.

En tenslotte mag je je afstemmen op hoe je je voelt, op je algehele vibratie. En op dit punt in de oefening zou dat heel duidelijk voor je moeten zijn.

Over duidelijk gesproken, als er iets is dat je nog mag opruimen, zul je dat gemakkelijk kunnen doen in de momenten die volgen.

Het is belangrijk dat je bovenop je interne processen blijft, want de dingen veranderen zo snel daar op Aarde. Je kunt zoveel sneller manifesteren wat je wilt en wat je niet wilt. Het is dus nog nooit zo belangrijk geweest om op te letten als nu.

En degenen onder jullie die wakker zijn, zijn ook gevoelig. Je bent emotioneel, je bent empathisch, en dat betekent dat je eerder in staat bent een oefening als deze te gebruiken en er je voordeel mee te doen.

Het is goed als je spanning hebt. Het is goed als je niet de meest positieve gedachten hebt. Het is goed als je een lagere vibratie in je opneemt. Daar ben je voor.

Je bent er om op te sporen en los te laten. Je bent er om los te laten wat je lange tijd in dezelfde trilling heeft gehouden. Zo verhoog je bewust je trilling, en door bewust je trilling te verhogen verschuif je naar een hogere frequentie.

Zo leef je nog lang en gelukkig in het hier en nu, en zo kom je dichter bij je uiteindelijke ascensie.

Zo kom je elke dag dichter bij je hogere zelf.

Het is niet ingewikkelder dan dit, maar je kunt het wel ingewikkelder maken als je wilt.

Degenen onder jullie die het vermogen hebben om vrij snel te veranderen wat je denkt en voelt, kunnen zichzelf al als meesters beschouwen.

Wanneer je snel en gemakkelijk kunt loslaten, dan weet je dat je iets goed doet, en je hebt veel dingen goed gedaan.

Wees dus alsjeblieft niet te streng voor jezelf als je bij elke check-in iets vindt om los te laten, want daarvoor zijn jullie hier om te doen.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we vonden het fijn om met jullie in contact te komen.”

Vertaling: wakkeremensen.org