Vergezel De Arcturianen In Deze Benadering.

Vergezel De Arcturianen In Deze Benadering.

Gechanneld door: Daniel Scranton – 12 Januari 2022

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij om met jullie allemaal in contact te komen.

We zijn erg blij om ons in deze dynamiek te bevinden met de mensheid daar op Aarde op dit moment. We genieten zo van de mogelijkheid om te dienen, en ook van de mogelijkheid om met jullie te co-creëren, zoals we van zo velen van jullie horen. En we zijn in staat om onze energieën daarop af te stemmen. Wij zoeken meer en meer vereniging met de mensheid in deze tijd, vanwege ons verlangen om meer aanwezigheid te voelen. Wij genieten ervan om verschillende vormen van bewustzijn te verkennen, en wanneer wij ons werkelijk met één van jullie verbinden, leren wij via jullie de ervaring van mens-zijn op Aarde kennen, en dat verheugt ons. Het is meer dan een curiositeit voor ons; het is ware eenheid die ons dichter bij de Bron brengt, ons ware hele zelf.

Nu kunnen jullie hetzelfde doen met jullie medemensen. Jullie kunnen iedereen daar op Aarde zien als iemand om je mee te verenigen die je uiteindelijk dichter bij je ware, hele zelf zal brengen als een Bron Energie Wezen, of jullie kunnen doorgaan met verdelen en afscheiden, lijnen trekken in het zand, en de dingen doen die jullie al zoveel jaren doen die daar op Aarde niet gewerkt hebben. Wij weten, zoals diegenen van jullie die deze transmissies ontvangen weten, dat er een behoefte aan verandering is. Jullie kunnen niet tegen jezelf blijven zeggen dat jouw manier de enige manier is, dat jouw waarheid de enige waarheid is, dat jouw ras of etniciteit het beste is, en dan evolueren.

Er is behoefte aan integratie; er is behoefte aan het zien dat wat buiten je is, ook binnen in je bestaat, en wanneer je dat punt bereikt, kun je al je weerstand, wrok en boosheid neerleggen en in plaats daarvan de hele wereld en iedereen erop een reuzen knuffel geven. Het gevoel om te doen wat we hebben beschreven is zoveel beter dan wat de mensen al eonen en eonen doen, en je zult dat gevoel alleen bereiken als je in praktijk brengt wat we hier zeggen.

Het is tijd om iedereen buiten jullie te zien als een aspect van de Bron dat jullie bedoeld zijn te accepteren en vervolgens onvoorwaardelijk lief te hebben, en totdat jullie dat doen, zullen jullie vast blijven zitten in een doos die niet langer bij jullie past. Wij zullen jullie blijven uitnodigen met onze energie en met de uitbreiding van ons bewustzijn, want wanneer jullie met ons versmelten, versmelten jullie met de waarheid dat wij allen één zijn.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben ervan genoten ons met jullie te verbinden.”

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org