Veranderen In Je Beste Zelf

 

Veranderen In Je Beste Zelf

Gechanneld door: Daniel Scranton – 4 juni 2023

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.

We zijn altijd heel blij om iemand van jullie te zien in een moment van zelfonderzoek, zelfs als je niet blij bent met wat je op dat moment in jezelf ziet.

Bewustzijn is zo enorm belangrijk, en het is iets dat veel mensen alleen hebben wanneer iemand anders hen vertelt over een van hun eigenschappen, een van hun gewoonten of een aspect van hun persoonlijkheid. En dan is de reactie vaak dat ze zich gekwetst, verraden of aangevallen voelen en in de verdediging schieten, wat meestal uitmondt in een offensief.

Dus degenen onder jullie die bereid zijn zichzelf te onderzoeken en eerlijk en oprecht te zijn over wat ze vinden, brengen het bewustzijn van de mensheid naar dat volgende niveau, omdat jullie bereid zijn te veranderen.

Je kunt een beslissing nemen om te veranderen en nog steeds je hindernissen en struikelblokken hebben, en dat kan om verschillende redenen zijn, maar wat belangrijk is, is dat je blijft terugkeren naar dat verlangen en die intentie om meer te worden van wie je bent, om dichter bij de Bron te komen, een Wezen van onvoorwaardelijke liefde.

Je hoeft niet perfect te zijn om Bron te zijn, maar je wilt wel kunnen toegeven dat alle aspecten van jezelf echt zijn en dat sommige daarvan aangepakt moeten worden.

Dit is een tijd om heel open en eerlijk tegen jezelf te zijn, want je kunt sneller veranderen dan ooit tevoren.

We hebben jullie onlangs verteld dat manifestatie sneller zal gaan en als we zoiets zeggen, denken de meesten van jullie in termen van wat er vanuit de buitenwereld naar je toekomt, zoals een baan, een partner, een huis, fysieke gezondheid, enzovoort. Maar we hebben het ook over jou als wezen, de ziel, de essentie, degene die het verlangen in de eerste plaats baart.

Jij bent een manifestatie. Je niveau van innerlijke vrede en harmonie is een manifestatie.

En dus is het een goed moment om heel eerlijk tegen jezelf te zijn over de aspecten waarin je graag wat verdere evolutie zou willen zien, en je kunt onvolmaakt zijn, want dat geeft je ook de gelegenheid om onvoorwaardelijk liefdevol met jezelf te zijn.

Het is nu niet het moment om te ontkennen, niet dat er ooit een goed moment is om te ontkennen. Maar zeker als je zulke gigantische sprongen voorwaarts kunt maken in wie en wat je bent, wil je niet in de modder blijven steken uit onwil om jezelf met waarheidsgetrouwe ogen te onderzoeken.

Alleen al het verlangen hebben om jezelf te verbeteren is iets om je heel goed over te voelen. Als je een beter mens wilt zijn, vriendelijker, bedachtzamer en zorgzamer, liefdevoller en gevender enzovoort, dan ben je al op weg om al die dingen en meer te worden.

En zoals we aan het begin al zeiden, voelen we zoveel vreugde als we zien dat iemand van jullie zelfs maar een poging doet om beter te worden door zelfonderzoek. En dus heb je natuurlijk onze steun en die van vele anderen op dit moment en de hele tijd dat je probeert te evolueren en dichter bij je hogere zelf te komen, daar in het vlees.

Jullie komen allemaal elke dag dichterbij, maar degenen onder jullie die het bewust doen, leiden de rest van de mensheid en dat is iets om je nu heel goed bij te voelen.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben ervan genoten om met jullie in contact te komen.”

Vertaling: wakkeremensen.org