Update: Een Voortgangsrapport Voor De Mensheid

Update: Een Voortgangsrapport Voor De Mensheid

Gechanneld door: Daniel Scranton – 25 November 2022

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om met u allen in contact te komen.

Wij zijn zeer onder de indruk van de veranderingen die jullie daar op Aarde blijven maken, nu wij zien dat jullie verder en dieper gaan in een tijdperk van verlichting. Wij weten dat het er niet altijd zo uitziet voor degenen onder jullie die letten op wat er buiten jullie kleine kring en jezelf gebeurt, maar de veranderingen zijn in het begin rommelig. Er is een aanpassingsperiode nodig. Soms overcorrigeer je, en is er nog meer terugslag op de overcorrectie. Maar als samenleving worden jullie gevoeliger, en dat is goed.

Dit is een voortgangsrapport voor jullie allemaal, en het is er een die ieder mens moet ontvangen. Degenen onder jullie die het ontvangen zullen het verankeren voor de rest. De veranderingen die nu op jullie afkomen gaan over meer inclusie, meer integratie, en over meer individuen een stem geven. Iedereen moet vertegenwoordigd zijn in de samenleving, en iedereen moet zich niet alleen gehoord voelen, maar ook gehoord worden, want iedereen moet bereid zijn naar zichzelf te kijken en de emoties te voelen die in hem loskomen.

Jullie maken een enorme vooruitgang telkens als je iemand van een groep die traditioneel geen stem heeft, laat spreken. Mensen zijn heel verschillend daar op planeet Aarde, en zo hoort het ook. Gelijkheid veroorzaakt minder expansie, en de Bron wil expansie. De Bron schiep iedereen om te zijn zoals ze zijn, en wanneer mensen zich vrij voelen om te zijn wie ze zijn en zich uit te drukken zoals ze zijn, is de Bron de begunstigde. Het is goed voor jullie allemaal, wie je ook bent en wat je ook gelooft, om aan alles en iedereen blootgesteld te worden. Je bent er niet om een ivoren toren te bouwen en je er vervolgens in te verstoppen, ook al ga je in die ivoren toren mediteren.

De verschillen tussen jou en jouw overtuigingen en die van alle anderen doen je groeien. Acceptatie is de eerste stap, en het is een heel belangrijke stap, want iedereen komt op dat punt waar hij verder gaat dan acceptatie, maar hij kan geen sprong maken van waar hij is naar waar hij uiteindelijk naartoe gaat. Accepteer daarom alles in je leven zoals het is, accepteer iedereen op Aarde zoals ze zijn, en accepteer dat je alle uitdagingen hebt gekozen omdat je wist dat ze perfect waren om je op één lijn te krijgen met de Bron, om je terug te laten keren naar de Bron, en uiteindelijk om je op elke denkbare manier weer Bron te laten worden.

Zoals we zeiden, is dit een positief voortgangsverslag omdat we jullie allemaal elke dag en bij elke beweging dichter bij de Bron zien komen, dichter bij die thuisbasis, en jullie nemen je lichamen mee. Jullie hoeven niet meer te sterven om naar huis te gaan; jullie zijn er om de Hemel naar de Aarde te brengen, en dat is wat wij jullie nu allemaal zien doen.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van de verbinding met jullie.”

Vertaling: wakkeremensen.org