Ufo Onthulling Gebeurt Nu… Wat Het Betekent.

Ufo Onthulling Gebeurt Nu… Wat Het Betekent.

Gechanneld door: Daniel Scranton – 5 Februari 2023

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij om met jullie allemaal in contact te komen.

Wij zijn net zo blij als velen van jullie met de onthulling die op dit moment plaatsvindt over het onderwerp UFO’s. Deze onthulling gebeurt al een hele tijd, en elke keer dat er iets anders wordt onthuld, krijg je een beetje meer bevestiging van wat je al wist dat waar was. Wat betekent dit dan voor de mensheid? Wat betekent het als het leger van een land publiekelijk aankondigt dat ze objecten in de lucht hebben gezien die ze niet konden verklaren?

Wij willen degenen onder jullie die dit gaan zien als een opzettelijke afleiding ervan weerhouden daarheen te gaan, en in plaats daarvan willen wij dat jullie je openstellen voor de mogelijkheid dat dit betekent dat meer mensen klaar zijn om te begrijpen dat jullie niet alleen zijn in het universum. Van waar wij zitten, is dat het resultaat. Nu zullen velen van jullie erg opgewonden raken om dit te delen met familieleden en vrienden die jullie overtuigingen al een tijdje behoorlijk bizar vonden, en jullie kunnen zeker enige voldoening putten uit de wetenschap dat jullie werden bevestigd.

Maar het veel grotere plaatje hier is hoe deze onthullingen steeds groter worden, want dat geeft aan dat er iets groots gaat gebeuren daar op Aarde. Wat er zal gebeuren is veel groter dan dat mensen zich gevalideerd voelen over hun geloof. Veel mensen hebben zich afgevraagd wanneer contact met e.t.s. openlijk zou worden besproken door hooggeplaatste regeringsfunctionarissen van machtige landen. Jullie komen nu in die tijd, en jullie kunnen er zeker van zijn dat dit alles betekent dat er meer komt, en meer en meer.

En op een dag zullen er e.t.s onder jullie zijn, openlijk. Jullie zullen kunnen meereizen op hun schepen en naar verre oorden gaan, en zij zullen hun technologie met iedereen delen. Dit gebeurt, en het is een deel van de bewustzijnsverandering. Jullie vragen je misschien af wat het verband is tussen UFO’s, e.t.s, en jullie ascensie. Het is eigenlijk heel eenvoudig. Jullie moeten weten dat jullie veel meer zijn dan fysieke lichamen met hersenen die in één enkel leven op één enkele planeet leven. Jullie moeten weten dat er een groter verhaal is over wie jullie zijn, waar jullie vandaan komen en zelfs hoe jullie zijn geschapen om te zijn zoals jullie nu zijn als menselijk ras.

De antwoorden op die vragen zullen het bewustzijn daar op jullie wereld verruimen. Mensen zullen anders gaan denken, en het is prima dat er iets gebeurt waardoor mensen anders gaan denken. Het is volkomen in orde dat het niet alleen komt omdat iemand twaalf uur per dag heeft gemediteerd gedurende twaalf dagen achtereen. Het is redelijk dat het gebeurt door e.t. contact, in plaats van door een andere spirituele beoefening die tot iemands verlichting heeft geleid. Dat is één manier; dat is één ervaring, maar je hoeft de uitbreiding van je bewustzijn niet te verdienen. Het is heel natuurlijk dat het gebeurt, en het gebeurt ook, en dit is een weerspiegeling daarvan voor jullie.

En jullie kunnen allemaal opgelucht ademhalen, want dit is het harde bewijs dat er meer komt en dat het meer dat komt is wat jullie al heel lang wilden. Ontspan, glimlach en haal diep adem, want jullie hebben weer een enorme stap voorwaarts gezet daar op de planeet Aarde.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van onze verbinding met jullie.”

Vertaling: wakkeremensen.org