Tijdlijnen, Toekomsten, Voorspellingen & Jij


Tijdlijnen, Toekomsten, Voorspellingen & Jij

Gechanneld door: Daniel Scranton – 25 januari 2023

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij om met jullie allemaal in contact te komen.

Wij concentreren ons op de meest positieve toekomst voor de mensheid en stellen voor dat jullie hetzelfde doen. Wat ons is opgevallen bij het focussen op de meest positieve toekomstige tijdlijnen voor de mensheid, is dat deze zich uitbreiden en groeien met meer positieve ervaringen zoals wij dat doen.

Wat wij ons zijn gaan realiseren is dat wij deze positieve toekomsten co-creëren met jullie allen die gericht zijn op de best mogelijke tijdlijnen voor de mensheid. Degenen onder jullie die zichzelf hebben getraind om positief te denken en het beste te verwachten, co-creëren met ons allen in de hogere rijken, en wij zien de mooiste, magische, wonderbaarlijke ascensie-ervaringen voor individuen en voor de mensheid als collectief.

Jullie kiezen op dit moment met welke versie van de toekomst jullie je afstemmen, en dat doen jullie met de trilling die jullie nu aanbieden.

Er is niet slechts een toekomst, en elke toekomst is kneedbaar. Elke toekomst kan meer magische ervaringen van vreugde en verrukking bevatten. Als jullie je erop concentreren, kunnen ze meer van die absoluut verbluffende, hartverruimende ervaringen bevatten die jullie allemaal willen hebben.

Velen van jullie hebben jezelf geleerd de mainstream media te negeren, en nu moeten jullie hetzelfde doen met nieuw-agers die kommer en kwel prediken over de toekomst, want die zijn er genoeg, en jullie moeten je onderscheidingsvermogen gebruiken.

Je moet bepalen of je meer energie wilt toevoegen aan een negatieve tijdlijn, en de enige manier om dat te doen is je af te stemmen op hoe je je voelt als je iemand voedseltekorten, de derde wereldoorlog, financiële ineenstorting en al het andere ziet voorspellen waarvan sommige mensen gewoon overtuigd zijn dat het moet gebeuren om de mensheid te laten groeien. Je kunt groeien door pijn en lijden, maar dat zijn geen voorwaarden voor groei.

Je kunt groeien door je te richten op je hart, de liefde die je bent, het Bron Energiewezen dat je bent en dat iedereen is, en dat is wat wij aanbevelen.

Wij hebben jullie allemaal zien meeliften op de golf van expansie, liefde, vreugde, vrijheid, creativiteit, overvloed en al het andere dat jullie willen ervaren, en wij nodigen jullie uit om je bij ons aan te sluiten in die positieve verwachting die wij hebben voor ieder van jullie die weet hoe je de kracht van je focus kunt gebruiken om realiteiten te creëren en om meer energie te steken in wat je wilt ervaren.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van de verbinding met jullie.”

Vertaling: wakkeremensen.org