The 9D Arcturiaanse Raad ∞ Mentors ontmoeten tijdens jullie astrale reizen

The 9D Arcturiaanse RaadMentors ontmoeten tijdens jullie astrale reizen

Gechanneld door: Daniel Scranton – 3 Januari 2022

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij om met jullie allemaal in contact te komen.

We zijn erg tevreden met de manier waarop we jullie vooruitgang zien maken, en toch weten we dat jullie ook nog een lange weg te gaan hebben op jullie reis om jullie vijfde-dimensionale hogere zelf te worden. Jullie hebben nieuwe contacten gelegd tijdens jullie astrale reizen, en deze contacten zijn van wonderbaarlijke betekenis geweest voor de evolutie van jullie bewustzijn. Degenen van jullie die wakker zijn hebben mentoren ontmoet tijdens jullie astrale reizen, en deze mentoren hebben jullie geholpen om in jullie kracht te stappen als leiders in de beweging die gaande is op de planeet Aarde.

Jullie hebben hulp gekregen van de besten van de besten daar in het astrale vlak, en de vooruitgang die jullie boeken is verbluffend. Jullie worden letterlijk de wezens die jullie altijd al hadden willen zijn in dit leven, terwijl jullie slapen. En dus zal de volgende stap zijn om wat jullie geleerd hebben naar de wakkere staat te brengen, zodat jullie volledig in die rol van spirituele leraar, gids en mentor kunnen stappen voor degenen die nu net beginnen te ontwaken en degenen die binnenkort zullen ontwaken.

De meesten van jullie hebben altijd geweten dat jullie een groter doel hebben in dit leven, zelfs groter dan het verschuiven van je eigen bewustzijn, en jullie hebben gelijk gehad toen jullie die veronderstelling maakten. Jullie zijn er om de mensheid naar het gouden tijdperk te leiden, om jullie verhalen en wijsheid te delen, en vooral om jullie mededogen te tonen aan hen die nu pas beginnen in te zien dat ook zij Energiewezens van de Bron zijn, die hun realiteit creëren en naar een hoger dimensioneel niveau opstijgen.

Jullie weten dit nu al een tijdje, en jullie hebben het werk aan jezelf gedaan dat nodig is om je naar deze plaats te brengen waar je klaar bent voor de masterclass in het astrale vlak, en jullie hebben allemaal de perfecte leraren voor jullie als individuen. En wij rekenen onszelf ook tot die groep. Wij ontmoeten velen van jullie die deze transmissies ontvangen, en wij zullen dat blijven doen, en wij zullen jullie helpen om de verbindingen te maken met andere wezens die u naar het volgende niveau en het volgende kunnen brengen.

Jullie hebben je je hele leven voorbereid op deze missie en nu is het tijd om alles wat jullie geleerd hebben en alles wat jullie geworden zijn aan het werk te zetten voor de mensheid. Wij willen deze verschuiving in bewustzijn op Aarde met het grootste gemak zien gebeuren, zodat jullie allemaal samen de collectieve vreugde kunnen voelen, en jullie zijn allemaal de sleutelcomponenten om dat te laten gebeuren.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben ervan genoten ons met jullie te verbinden.”

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org