The 9D Arcturiaanse Raad ∞ Jullie verschuiven langzaam

The 9D Arcturiaanse Raad ∞
Jullie verschuiven langzaam

Gechanneld door Daniel Scranton – 16 April 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij ons met jullie allen te kunnen verbinden.

We zijn enorm opgewonden om deel uit te maken van deze reis met jullie. Jullie die zo vastgeroest zijn in je vierdimensionale manieren.

Wij willen jullie heel graag omhoog trekken naar de vijfde dimensie, maar we begrijpen ook de waarde van de langzame, opwaartse beweging.

Daarom zijn wij blij jullie zachtjes een duwtje te geven en je aan te moedigen naar jullie versie van de vijfde dimensie te komen.

Wij groeten jullie omdat jullie precies dat hebben wat nodig is om die reis te maken.

Jullie zijn prachtige wezens van liefde en licht en jullie zijn er om jezelf als zodanig te ervaren, ook al is er veel duisternis en haat om je heen.

Het is en was een uitdaging voor jullie om je te blijven richten op wat heel en zuiver is binnen in je, maar dat zal voor jullie altijd het beste voelen.

Je zult je nooit zo voelen als je je uiteindelijk wilt voelen door de vijand neer te slaan, degenen die in het duister opereren.

Jullie zullen altijd evolueren en ascenderen wanneer je erkent dat wat buiten je is, ook binnen in je aanwezig is.

En wanneer jullie het leven op die manier benaderen, open je jezelf voor zoveel meer. Je hoeft jezelf of je ervaring niet te beperken, want jullie bouwen geen luchtbel om jezelf heen en jullie hoeven je vibratie niet te verlagen in een poging tot een soort rechtvaardigheid.

Wij zijn wezens die geëvolueerd en opgestegen zijn in een sterrensysteem waar de meeste mensen leven zoals jullie Tibetaanse monniken.

En dus weten wij uit eerste hand hoe heilzaam het is om naar binnen te gaan, te voelen en te expanderen.

Natuurlijk hebben wij in ons sterrensysteem nooit te maken gehad met duisternis zoals jullie of de wezens in het Orion Sterrenstelsel dat hebben gehad, maar wij zijn de voorbeelden voor jullie die willen ascenderen en ons willen ontmoeten op de gelukkige plek, de plek van onvoorwaardelijke liefde, mededogen en vergeving.

Wij zijn het pad naar ascensie, naar de vijfde dimensie en jullie zijn degenen die het harde, zware werk doen. Wij mogen de cheerleaders zijn

en we weten dat jullie soms met je vuisten naar ons willen zwaaien en ons zeggen hoe oneerlijk het is. En we kunnen dat accepteren.

We gaan op dit moment niet met jullie van plaats wisselen, maar geloof ons als we zeggen dat jullie de volgende keer de cheerleaders zullen zijn

en wij degenen in de lagere dimensies, worstelend met het slijk van het fysieke bestaan. We weten dat dit op dit moment niet veel troost biedt, maar we hopen dat het helpt.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben genoten van het contact met jullie.”

Vertaling: Marieke