The 9D Arcturiaanse Raad ∞ ‘Jullie Innerlijke Pleiadiër Naar Buiten Brengen’ 

The 9D Arcturiaanse Raad
‘Jullie Innerlijke Pleiadiër Naar Buiten Brengen’ 
 

Gechanneld door Daniel Scranton – Maandag 15 Februari 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij ons met jullie allen te kunnen verbinden.

We zijn erg blij en tevreden met de vooruitgang die we jullie op Aarde voelen maken. We weten dat jullie het afgelopen jaar meer groeipijnen dan gewoonlijk hebben ervaren, maar in tijden als deze kunnen jullie de groei-ervaringen echt oppakken en ermee aan de slag gaan. Degenen van jullie die wakker zijn en die ook nadenken over zichzelf, hebben het genereuze aanbod van expansie en evolutie van het universum aangenomen. Jullie hebben dat in zo’n mate gedaan dat jullie trillingsfrequentie buiten de realiteit van veel van jullie medemensen valt.

Jullie hebben dit niet opzettelijk gedaan; jullie kunnen niet anders dan meegaan met de stroom en de energieën ontvangen die jullie medemensen niet kunnen of niet willen ontvangen. Maar als de kloof groter wordt en je voelt je bereid om de verschuiving in bewustzijn te voltooien, onthoud dan dat je in dienst bent van het collectief. Jullie zijn er niet alleen om je ascensie te bereiken als de uitverkorenen; jullie zijn er om het bewustzijn van het gehele menselijke collectief te verhogen. Want ondanks hoe het er misschien uitziet, weten jullie als Bron Energiewezens dat er niet echt een kloof is tussen jou en iemand anders of een groep andere mensen.

Jullie zijn allemaal verbonden; jullie levens zijn allemaal met elkaar verweven, en op dit moment hebben jullie een unieke kans om terug te keren naar een collectief dat niet zo goed met de huidige omstandigheden weet om te gaan. En jullie kunnen hen een hand geven, een luisterend oor en licht- en liefdestransmissies naar hen sturen. We weten dat het sturen van liefde en helende energie misschien afgezaagd klinkt. Het klinkt misschien als een mooie bumpersticker of een koelkastmagneet, en je vraagt je misschien stiekem af of het eigenlijk wel zin heeft. Maar dat is wat jullie daar komen doen; ja jullie zijn er om je leven te leiden en je stam te vinden. Jullie zijn er om de werkelijkheid te creëren die je wilt ervaren, maar jullie zijn er ook om te onderwijzen, te begeleiden, te leiden en te helen, en dat deel van jullie dat zo Pleiadisch van oorsprong is, wordt op dit moment opgeroepen zodat jullie kunnen doen waarvoor jullie naar de Aarde zijn gekomen.

De Pleiadische energie, het sterrensysteem, en DNA gaan allemaal over helen, onderwijzen, begeleiden, en het leiden van anderen naar een hogere staat van zijn. En jullie hebben daar allemaal toegang toe, niet alleen via channeling, maar ook door je te herinneren dat je Pleiadiër bent geweest. Jullie hebben die vaardigheden en bekwaamheden in je, en jullie hebben ze in verschillende vorige incarnaties laten zien. Maar dit is de ultieme incarnatie; dit is degene waarin je al deze vaardigheden en bekwaamheden gebruikt en je medemensen optilt om zich bij je te voegen in de hogere rijken waar je over dit alles en meer zult lachen, wanneer de tijd rijp is.

En als de verschuiving eenmaal voltooid is, zullen jullie zeker terugkijken op deze tijd, en alle prachtige kansen zien die de mensheid werden aangeboden. En jullie zullen je heel goed kunnen voelen over het feit dat jullie die kansen hebben gegrepen, zowel voor jezelf als voor de verbetering van het hele menselijk collectief.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van het contact met jullie.”

Vertaling: Marieke