The 9D Arcturiaanse Raad ∞ ‘Iets Om Enthousiast Over Te Worden’ 

The 9D Arcturiaanse Raad ∞
‘Iets Om Enthousiast Over Te Worden’
 
 

Gechanneld door Daniel Scranton – 16 Februari 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij ons met jullie allen te kunnen verbinden.

We zijn bezig jullie ontvankelijkheid te onderzoeken voor de huidige energieën op jullie wereld, omdat we willen zien of jullie meer aan kunnen. Wij vinden het altijd leuk om de hoeveelheid energie naar de mensheid te verhogen wanneer wij voelen dat het gepast is om dat te doen. Wij zijn niet de enigen die voelen dat we niet moeten overdrijven en dat we jullie lichamen en energievelden niet moeten overbelasten, want we weten hoe belangrijk het is om eerst te absorberen wat je hebt ontvangen, voordat je meer kunt krijgen van wat zinvol voor je is.

Denk aan je manier van eten. Als je honger krijgt, eet je en hopelijk stop je als je vol zit. En ook al geniet je echt van je eten en zou je graag dessert na dessert verorberen, je begrijpt dat je lichaam het voedsel moet verteren, en dat je eetlust moet opbouwen. Het eten smaakt altijd beter als je honger hebt en als je hebt gesport, omdat je cellen dan vragen om de voedingsstoffen.

Zo is het ook met downloads van energie; je denkt misschien dat je nu alles meteen wilt en dat je het altijd wilt hebben. Maar alles wat je ontvangt moet je eerst absorberen en eraan gewend raken, voordat je  klaar bent om het volgende te ontvangen. Ongeacht waar de energieën over gaan of waar ze vandaan komen. Jullie hebben jezelf als ontwaakt collectief al behoorlijk opgerekt en jullie kunnen zoveel meer aan dan waartoe jullie ooit in staat zijn geweest. Maar jullie zijn nog niet klaar voor de volle kracht van energieën die naar jullie toe komen, en dat is iets om enthousiast over te worden.

Raak opgewonden over wat er naar je toe komt en je weet niet wat het is en hoe je je zult voelen als het komt. Als je rondkijkt in je wereld, zul je zien dat de meeste mensen zoeken naar wat ze gedacht hadden dat zou komen, maar

dat niet of nog niet gekomen is en je ziet dat ze erg teleurgesteld zijn. Jullie, als het ontwaakte collectief, hebben opnieuw de kans om je medemensen te laten zien hoe het moet. Maak je geen zorgen over wanneer iets komt en zelfs of het komt. Herinner je in plaats daarvan alle keren dat je iets onverwachts overkwam en dat het meer was dan je je had kunnen voorstellen.

Voel die kracht van verwachting, van positieve verwachting voor al wat komen gaat. Ontspan je dan en ga verder met je leven. Vertrouw erop dat alles wat je ooit hebt gewild en nog meer naar je onderweg is. Onthoud dat deze energieën een gevoel in jullie zullen helpen bevorderen, maar ook dat dat gevoel al in je aanwezig is. Alle energieën die wij of andere wezens naar jullie sturen, zijn alleen maar bedoeld om jullie te herinneren aan wat er al in je is en om dat wat sluimerend aanwezig is en klaar om gewekt te worden, te helpen ontsluiten.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van het contact met jullie.”

Vertaling: Marieke