The 9D Arcturiaanse Raad ∞ ‘De schakelaar van het intuïtieve ontwaken’

The 9D Arcturiaanse Raad ∞
‘De schakelaar van het intuïtieve ontwaken’

Gechanneld door: Daniel Scranton – 1 Maart 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd ons met jullie allen te kunnen verbinden.

Wij zijn voortdurend verbaasd over de mensheid, omdat jullie bereid zijn zoveel te verduren uit naam van jullie overleving. Als jullie diezelfde benadering zouden kiezen voor jullie emoties en jullie spiritualiteit, zouden jullie als individu en als collectief exponentieel kunnen groeien. Het willen overleven is aangeboren; je hoeft er niet van overtuigd te worden dat het goed is om te eten, te drinken, jezelf te kleden, een dak boven je hoofd te hebben, enzovoort. Wat jullie nodig hebben is dat de schakelaar wordt omgezet naar je intuïtie om te ontwaken, zodat jullie allemaal het verlangen hebben om spiritueel te groeien. En wanneer dat verlangen het overlevingsmechanisme overschaduwt, zullen jullie enorme veranderingen zien in individuen die jullie eerder hadden opgegeven.

Het activeren van het intuïtieve verlangen om te ontwaken is iets waar wij en onze collega’s van de niet-fysieke wereld momenteel aan werken. Wij werken samen met jullie hogere zelf en met fysieke Buitenaardsen om te bepalen wat de beste manier is om deze intuïtie te activeren. Dit zal anderen helpen om te herkennen dat zij een spiritueel wezen zijn en dat dit wezen aan het groeien is. Wanneer er voldoende mensen op jullie wereld echt een spirituele evolutie willen ervaren, zullen jullie een vloedgolf aan energieën voelen binnenkomen. Jullie medemensen die in slaap waren gevallen, zullen zich nu openstellen voor de energieën waar jullie en anderen zoals jullie zo vertrouwd mee zijn om deze te ontvangen.

Het besluit van de rest van de mensheid om hun spiritualiteit op de eerste plaats te zetten zal jullie heel erg ten goede komen. Jullie hebben meer dan genoeg om je medemens te geven, want zij zullen je hulp nog steeds nodig hebben. Ze zullen willen weten hoe ze om kunnen gaan met hun ontwakingservaring. Ze zullen willen weten hoe ze een emotie kunnen verwerken, hoe ze hun trillingsfrequentie kunnen verhogen en hoe ze eenheid kunnen ervaren. Jullie zullen naar voren treden omdat jullie dit je hele leven hebben geoefend en zelfs op dit moment hebben gewacht, een moment waarop je niet langer de vreemde zult zijn aan de eettafel.

Je zult niet langer de verschoppeling of het zwarte schaap in je familie zijn. Jij zult degene zijn tot wie iedereen zich wendt, omdat ze weten dat jij reeds hebt doorgemaakt wat zij nu ervaren en weet hoe je hen kunt helpen. Deze glorieuze tijd komt er aan op Aarde. We wilden jullie alleen laten weten dat wij ons deel doen. Wij werken aan de schakelaar van het intuïtieve ontwaken.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van het contact met jullie.”

Vertaling: Marieke