Samenzweringstheorieën, Cabals & Sleutels Tot Het Koninkrijk

 

Samenzweringstheorieën, Cabals & Sleutels Tot Het Koninkrijk

 Gechanneld door: Daniel Scranton -17 maart 2023

 

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij om ons met jullie allemaal te verbinden.

Wij zijn een uitbreiding van wat jullie zijn, net zoals jullie een uitbreiding zijn van wat wij zijn. En hoewel die verklaring een mens een warm en zacht gevoel kan geven, dwingt ze je ook te concluderen dat elk mens ook een verlengstuk is, en jij een verlengstuk van hen.

En dat kan verontrustend zijn voor hen die zich willen afscheiden. Zij die een lijn in het zand willen trekken, hebben er grote moeite mee te accepteren dat alles en iedereen buiten hen ook binnen hen is, ook een deel van hen is dat naar buiten wordt geprojecteerd met het doel het individu van dat gevallen aspect van zichzelf te laten houden.

Wat gevallen is, kan altijd worden opgeheven. Wat verloren is kan altijd gevonden worden, en wat onmogelijk lijkt is altijd mogelijk.

Je hoeft alleen maar de manier waarop je naar de wereld kijkt te veranderen om alles te veranderen, en je kunt dat proces beginnen door de manier waarop je naar jezelf en alle anderen in je leven kijkt te veranderen.

Wat je vreest, wat je haat, en wat je beoordeelt blijft aan je kleven als lijm, en wat je liefhebt breidt zich uit. Wat je liefhebt geeft je meer gelegenheid om jezelf te leren kennen. Het geeft je de kans om te zweven, nieuwe aspecten van jezelf te vinden, je te manifesteren en in vreugde te leven.

Daarom word je in deze tijd opgeroepen om je te richten op wat je liefhebt, in plaats van te proberen te verslaan wat je vreest of wat je haat. En wanneer je werkelijk begrijpt dat alle oordeel een oordeel over het zelf is, dan zul je het niet meer willen doen.

Jullie genezen allemaal samen, en jullie zijn er om elkaar te vergeven. Je zult merken dat het loslaten van de last van wrok je op zoveel manieren zal bevrijden. Als je niet floreert en zweeft in het leven, ligt dat altijd aan jezelf.

Je kunt op dit punt in je bewustzijnsevolutie een duistere cabal niet de schuld geven. Jullie moeten gewoon de verantwoordelijkheid nemen voor wat jullie creëren om er overheen te komen.

Jullie hebben allemaal het vermogen om zoveel meer te zijn, maar eerst moet je erkennen wie je bent geweest en wie je op dit moment verkiest te zijn. Alleen dan kun je zien wat er in jezelf vergeven moet worden.

Van binnenuit werken is de manier om de grootste veranderingen in je leven teweeg te brengen, en het is de manier om de wereld te veranderen.

Je kunt het op de harde manier doen; je kunt handtekeningen gaan verzamelen voor een petitie of proberen iets op een stembiljet te krijgen om over te stemmen, of je kunt een website maken waarop je alleen maar aangeeft wat er mis is met de wereld en wie de ware boosdoeners zijn.

Of je kunt het jezelf een stuk makkelijker maken en gewoon naar binnen kijken.

Er is zoveel voor jullie om te voelen, zoveel voor jullie om te onthouden, en zoveel meer voor jullie om te worden, en we willen gewoon dat jullie de meest directe weg nemen, want alles zal jullie altijd terugleiden naar jezelf, want jullie zijn alles en alles is jullie.

En we willen jullie ook altijd kracht geven, en daarom richten we onze aandacht niet op degenen die kwaad doen in jullie wereld, en bieden we jullie geen samenzweringstheorieën aan die heel vermakelijk zijn voor jullie geest, maar die jullie energie uitputten en jullie vibratie verlagen.

Wij zijn hier slechts om jullie de sleutels tot het koninkrijk aan te bieden, en dan laten wij jullie beslissen welke weg jullie willen volgen.

Wij zijn er net zo in geïnteresseerd als jullie allemaal dat jullie de snelste route nemen om je hogere zelf te worden in dit leven.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we vonden het fijn om met jullie in contact te komen.”

Vertaling: wakkeremensen.org