Saint Germain – Een Eenvoudige Oefening Om Je Geest Te Beheersen

Saint Germain – Een Eenvoudige Oefening Om Je Geest Te Beheersen

Kanaal: Daniel Scranton – 27 mei 2024

“Ik ben St. Germain, hoeder van de Violette vlam.

En ik ben hier om je te onderwijzen. Ik ben hier om jullie te begeleiden. Ik ben hier om jullie te helpen het nieuwere bewustzijn te verwelkomen. Jullie zijn klaar om jezelf naar een hoger trillingsniveau te brengen en jullie doen dat op verschillende manieren. Een van de manieren is door nieuwe gedachten te onderhouden, andere gedachten dan je eerder in je bewustzijn had. Hier is een oefening die je kunt gebruiken om precies dat te doen.

Ik raad je aan om je geest gewoon te laten dwalen en de waarnemer te zijn van de dwalende geest. Let op waar je geest heengaat en oordeel daarbij niet over jezelf of je geest, maar wees nieuwsgierig naar waar je aandacht naar neigt. En stel jezelf dan aan het eind van deze oefening de vraag: “Is dit waar ik me op wil richten?

Als het antwoord nee is, kun je jezelf ook de vraag stellen ‘Waarom heb ik de neiging om mijn aandacht hier te richten in plaats van ergens anders? En misschien krijg je een antwoord. Je kunt ontdekken dat je je op die manier concentreert vanwege gewoonte, vanwege maatschappelijke programmering, of je kunt merken dat je je in die richting concentreert vanwege je opvoeding, vanwege je ouders en waar zij zich op concentreerden. Het oude loslaten en toegang krijgen tot het nieuwe betekent eerst erkennen dat het oude er is en dat het losgelaten moet worden.

Door je bewuster te zijn van je gedachten, kun je ze liefdevol loslaten en kun je je bewustzijnsniveau naar een hoger niveau tillen door bewuster te kiezen waarop je je concentreert en waaraan je van moment tot moment denkt. Je hebt het vermogen om dit te doen, en je hebt het altijd gehad, maar nu ben je klaar om dat vermogen in grotere mate te gebruiken omdat je ondersteund wordt door energieën die je aanmoedigen om naar het hogere bewustzijn te gaan, om naar de hogere trillingsstaat te gaan.

Jullie zijn er klaar voor om dat te doen omdat jullie genoeg geleefd hebben in de derde en vierde dimensionale staat van zijn. Jullie zijn klaar om jezelf toegang te geven tot gedachten en gedachtevormen met een hogere frequentie. Jullie zijn klaar om toegang te krijgen tot bewustzijnsstromen die nog maar een paar jaar geleden niet voor jullie beschikbaar waren. En wij allen in de hogere rijken zijn hier om te helpen. Wij zijn hier om jullie de weg te wijzen en jullie te laten zien dat jullie hoger kunnen gaan dan waar jullie geweest zijn.

Waar je bent geweest is geen indicator van wie je werkelijk bent. Het is gewoon waar je bent geweest, en je bent daar om groei te ervaren, om jezelf te ervaren als meester worden, en dat betekent allemaal dat je ervaringen zult hebben gehad van jezelf als minder dan meester. Maar jullie zijn er klaar voor om die geesten van jullie te beheersen, en we weten dat jullie dat zijn, en we voelen de steun die voor jullie binnenkomt vanuit alle dimensies en alle rijken. En diegenen van ons hier in het opgestegen meesterrijk helpen je door je eraan te herinneren dat je een keuze kunt maken en dat het een betere keuze kan zijn dan de keuze die je tot nu toe hebt gemaakt.

Ik ben St. Germain, hoeder van de violette vlam.”

Nederlandse vertaling: wakkeremensen.org