Nieuwe Hart Chakra Upgrades & Hun Effecten Op Jullie.

 

Nieuwe Hart Chakra Upgrades & Hun Effecten Op Jullie.

Gechanneld door: Daniel Scranton – 29 Mei 2023

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allen te verbinden.

We zijn erg blij jullie deze transmissie te geven omdat we weten dat velen van jullie blij zullen zijn deze te horen.

Jullie hebben een reeks upgrades gekregen voor jullie hartchakra’s die het voor jullie veel gemakkelijker zullen maken om door alle blokkades en opgekropte emotionele energieën heen te gaan die jullie in jullie harten, rond jullie harten, en vooral in jullie hartchakra’s vastzitten.

Deze opwaarderingen zijn jullie gegeven door jullie gidsen terwijl jullie sliepen, en ze zijn uniek op maat gemaakt voor ieder van jullie.

Wij spreken nu tot het hele menselijke collectief, niet alleen tot degenen onder jullie die wakker zijn.

Wij willen ook dat jullie weten dat deze upgrades jullie helpen om dieper in je eigen hartchakra’s te gaan, en het voor jullie gemakkelijker zullen maken om toegang te krijgen tot het multidimensionale portaal dat in het centrum van je hart bestaat.

Jullie zijn in staat om elke plaats, elk wezen, elk collectief, in dit universum en daar buiten te bereiken door naar binnen te gaan en je bewustzijn op het centrum van je hart te richten.

Velen van jullie hebben zich echter geblokkeerd gevoeld en zijn niet in staat geweest toegang te krijgen tot wat jullie zochten, maar dat verandert nu allemaal. Het verandert omdat het de bedoeling is dat jullie groeien en uitbreiden op de manier waarop jullie dat hebben gedaan.

Jullie zijn aangemoedigd om naar binnen te gaan en je hart centraal te stellen, maar nu de beloning groter is dan ooit, is het waarschijnlijker dat jullie dat ook zullen doen.

Je hebt meer kans om die connecties te maken die je wilt maken. Je krijgt eerder de informatie die je wilde hebben. Je zult eerder toegang krijgen tot de herinneringen die je al geruime tijd wilt blootleggen, en dat is nog maar het begin.

Als je toegang krijgt tot je multidimensionale zelf, zul je ook meer toegang krijgen tot je gaven en vermogens, de akasha-kronieken en elk wezen dat je ooit hebt willen channelen.

Het loslaten van die opgekropte negatieve emoties en het verwijderen van die blokkades voelt misschien niet zo geweldig voor je terwijl deze dingen gebeuren, maar de beloning is enorm. En dus raden wij jullie aan je nu op je hart af te stemmen, erin te ademen, en te voelen waarover wij jullie vertellen.

Ervaar het zelf. Zie zelf wat er nu voor jullie beschikbaar is dat een paar maanden geleden nog niet beschikbaar was.

Het is een langdurig proces geweest om jullie deze upgrades te geven, maar de upgrades zijn nu voltooid en jullie kunnen er de vruchten van beginnen te plukken in jullie wakkere uren.

Jullie kunnen beginnen je af te stemmen op waartoe je nu in staat bent, omdat je toegang hebt gekregen tot alles wat in je is, door je prachtige, liefdevolle en zeer behulpzame geestengidsen.

Jullie hogere zelf had er natuurlijk ook iets mee te maken.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van de verbinding met jullie.”

Vertaling: wakkeremensen.org