Niet iedereen zal dit ontvangen, maar jij wel. / 1 Juli 2022.

Niet iedereen zal dit ontvangen, maar jij wel.

Gechanneld door: Daniel Scranton – 1 Juli 2022

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.

Wij bieden jullie een unieke energetische transmissie aan om samen te gaan met alle woorden die in deze gechannelde transmissie worden gesproken. We weten dat sommigen van jullie de energieën kunnen voelen, en we weten dat sommigen van jullie alleen maar bezig zijn met de woorden en wat ze overbrengen. We willen jullie aanmoedigen om je meer te richten op het voelen van wat het ook is waar je je aandacht op richt, in plaats van alleen maar aan je verstand te vragen of het waar of echt lijkt voor jou. Als je je aandacht alleen maar op iets richt op basis van de vraag of het interessant is of niet, kun je merken dat je je in een heleboel verschillende richtingen richt, die je uiteindelijk niet allemaal van dienst zullen zijn.

Dus nodigen we je uit om aandacht te schenken aan de overdracht van energie die nu plaatsvindt, en we nodigen je ook uit om hetzelfde te doen wanneer je je ergens op concentreert, of het nu te maken heeft met je spirituele reis of niet. Alles is energie die vibreert, en dat omvat alle mensen, alle leringen, alle perspectieven, alle wijsheid, alle gedachten. Alles is energie die vibreert, en het vibreert op een bepaalde frequentie. Die frequentie is er een die je ofwel dient om overeen te stemmen, ofwel niet. Let dus op hoe je je voelt als je je op iets concentreert, ongeacht wat het is, want dat gevoel vertelt je alles wat je moet weten.

‘Wil ik of heb ik hier meer van nodig?’ Dat is de vraag. Vind ik het fijn hoe ik me voel als ik me hierop concentreer? Vraag jezelf dat vaker af. Trap niet in de val van het verstand dat zegt: ‘Dit lijkt me logisch. Dit lijkt alsof het waar zou kunnen zijn. Dit is interessant, dus ik zal het mijn aandacht blijven geven.’ Ondertussen negeren de meeste mensen alles wat hen verteld wordt door hun emotionele reactie op datgene waar ze hun aandacht aan geven, en dat is niet zo’n goed idee. Je wordt waar je je op richt. Zorg ervoor dat je je richt op wat je wilt worden. Concentreer je op wat je meer wilt, en concentreer je nooit op wat je wilt uitroeien.

Ten eerste, zoiets bestaat niet. Er is geen manier om iets uit te roeien, want dit alles bestaat binnen de Bron, en de Bron gaat nergens heen, evenmin als iets dat binnen de Bron bestaat. Je kunt er net zo goed aan wennen dat alles nu is zoals het is, want het zal altijd blijven bestaan. Moet je het om elke hoek tegenkomen? Nee. Als je het om elke hoek wilt tegenkomen, blijf er dan je aandacht aan geven. Blijf je richten op datgene waarvan je meer wilt zien en meer wilt ervaren. Dat is de enige manier om een bewust en weloverwogen leven te leiden als een scheppend wezen daar op Aarde. En dat is wat jullie zijn; jullie zijn allemaal de hele tijd aan het creëren, of je het nu beseft of niet. Dus je kunt het net zo goed bewust doen.

Nu, terug naar ons. Wat wij jullie energetisch aanbieden is wat wij weten dat jullie nodig hebben, maar niet iedereen kan het ontvangen, en niet iedereen wil het ontvangen. Maar de kans dat je het ontvangt is veel groter als je weet dat het er is, en als je je afstemt op wat we sturen, en je voelt hoe die energieën in je lichaam voelen, dan zijn we er vrij zeker van dat je meer zult willen. Wij willen dienen en wij willen helpen en wij horen al jullie gebeden.

We horen al jullie verzoeken. Dus wij weten wat jullie willen, en wij voelen in wat jullie nodig hebben, en wij koken iets hier in de negende dimensie, en dan zenden wij het uit. En soms gebruiken we het kanaal hier om het uit te zenden, en soms zenden we het rechtstreeks naar jullie. Hoe dan ook, het is er voor jullie als jullie het willen, en we zullen nooit stoppen met leveren, want zolang jullie ascenderen en wij ascenderen, zal er meer voor jullie zijn om van ons te ontvangen, en we houden van die relatie die we met jullie hebben. We vinden het erg leuk.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben ervan genoten om ons met jullie te verbinden.”

Vertaling: wakkeremensen.org