Meerdere Realiteiten, Tijdlijnen en Versies van Alles

Meerdere Realiteiten, Tijdlijnen en Versies van Alles

Kanaal: Daniel Scranton – 28 november 2023

“Groeten. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij komen graag met jullie allemaal in contact.

Wij zijn niet alleen jullie bondgenoten en jullie helpers op deze reis die we allemaal maken van ascensie, maar we zijn ook jullie mede-scheppers.

Alles gebeurt door co-creatie, zelfs jouw vermogen om überhaupt van ons te horen. Dat is een co-creatie in de zin dat jullie hebben gevraagd, wij hebben geantwoord en jullie hebben afgestemd. Wanneer je je aansluit bij iets waar je om hebt gevraagd, dan is het van jou, maar er is nog steeds een overeenkomst tussen jou en ons die het mogelijk maakt dat het antwoord kan plaatsvinden.

We weten dat velen van jullie zich bewust zijn van het idee van meerdere realiteiten en meerdere tijdlijnen, maar wat jullie je moeten realiseren is dat dezelfde versie van ons niet in elke realiteit bestaat.

Er is een realiteit waarin we zo afstandelijk met jullie omgaan dat we er niet eens mee instemmen om gechanneld te worden, omdat die versie van ons het gevoel zou hebben dat dit jullie natuurlijke ontwikkeling zou belemmeren.

Maar je bevindt je niet in die realiteit; jij zit in deze met deze versie van ons. En dus, als je nadenkt over de veranderingen die je graag in de mensheid zou willen zien, denk dan niet dat iedere persoon op aarde in deze realiteit met jou nu moet veranderen. Alleen jij hoeft te veranderen om naar een realiteit te gaan waarin er een andere versie van de mensheid is die een weerspiegeling is van datgene waarin jij bent veranderd.

Zie je, je kunt alleen jezelf veranderen.

Dat is de reden waarom wanneer je anderen vraagt om met jouw woorden voor jou te veranderen, het zelden werkt. Soms zal het werken, omdat het hele doel van de situatie waarin je verkeerde was om je iets te laten uiten dat je moest zeggen, dat je van je borst moest komen, en op dat moment veranderde je jezelf van iemand die nooit sprak en voor zichzelf opkomen tot iemand die wel voor zichzelf opkomt.

Maar als je anderen om je heen altijd vraagt om te veranderen, dan ben je je niet bewust van de waarheid dat niemand buiten jou hoeft te veranderen om jou een nieuwe ervaring van hen te laten hebben.

Als je jezelf verandert, verander je je vibratie, en als je je vibratie verandert, verander je je locatie. Je gaat naar een andere realiteit die een andere versie heeft van de persoon, de mensen, de hele mensheid die je graag zou willen zien veranderen.

Hoe is dit mogelijk, vraag je je misschien af. Nogmaals, het is een afspraak.

Er is een overeenkomst tussen jou en de versie van de persoon die je gaat ervaren om samen te komen in die realiteit, om die realiteit te bezielen met het bewustzijn van je ziel. Je ziel kan het bewustzijn dat ze heeft in heel veel realiteiten tegelijk projecteren, waardoor je ziel de maximale hoeveelheid ervaringen krijgt die ze maar kan hebben.

En dat is wat je ziel wil.

Daarom bestaan er meerdere werkelijkheden. Ze geven je de mogelijkheid om veel verschillende manieren te ervaren om jezelf te leren kennen en veel verschillende manieren om je medemensen, de melkweg en het universum te kennen.

Dit is de reden waarom we je altijd terug zullen leiden naar jezelf, naar je innerlijke reis, in plaats van je te vertellen over de enige echte realiteit die jullie allemaal samen ervaren en hoe je die kunt veranderen. Het dient je zoveel meer om jezelf te zien als de schepper van dit alles, en dat geeft je niet alleen verantwoordelijkheid maar ook macht.

Je hebt de macht om jezelf voortdurend te veranderen.

En als je dat doet, als je de manier verandert waarop je naar iets kijkt, de manier waarop je ergens over denkt, de manier waarop je ergens op reageert, verander je alles omdat je naar een andere realiteit verschuift.

Blijf veranderen en je zult merken dat je in een vijfdimensionale wereld leeft. En zo werkt het allemaal.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben ervan genoten om met jullie in contact te komen.”

Vertaling: wakkeremensen.org

♥ ♥ ♥ ♥

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien