Maximaliseer het potentieel van de energieën op jezelf

Maximaliseer het potentieel van de energieën op jezelf

Gechanneld door: Daniel Scranton – 27 November 2022

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om met u allen in contact te komen.

We voelen ons zeer bevoorrecht om de aandacht te hebben van degenen onder jullie die ons jullie aandacht geven. We weten hoeveel er op dit moment om jullie aandacht strijden, en we zijn blij dat er zoveel van jullie zijn die onze uitzendingen volgen. Jullie hebben het vermogen om de waarheid in te voelen van wat je van een individu of een groep individuen krijgt, en wanneer je dat onderscheidingsvermogen op de juiste manier gebruikt, word je naar informatie geleid die je hart doet verruimen. Je voelt je na het ontvangen van de transmissie beter dan toen het begon.

Wij adviseren je om deze zelfde benadering toe te passen op alles wat je tot je neemt, en dat omvat ook je voedsel en wat je bekijkt als vermaak of waar je naar luistert als podcast of muziek. Let meer op hoe je je voelt dan of iets interessant of intellectueel stimulerend is. Je kunt op iemand of iets afstemmen omdat die dezelfde politieke overtuigingen heeft als jij, maar aan het eind van de tijd die je met die persoon of met die groep doorbrengt, voel je je nog steeds slechter dan voor je afstemde. En misschien is dat een aanwijzing dat het focussen op dat specifieke onderwerp zelf je vibratie verlaagt en je tegen iemand anders en zijn groep opzet.

Het is nu niet de tijd om dat te doen, en het is nu de tijd om heel goed op te letten hoe je je voelt, want je wilt echt de impact maximaliseren van de energieën die op dit moment op je afkomen. Jullie hebben het vermogen om zoveel op te bouwen, zoveel te creëren en met zovelen te co-creëren. En als je de vibratie van iemand kunt aanvoelen en merkt dat hij heel goed aanvoelt, dan is dat je aanwijzing dat je bestemd bent om met die persoon te co-creëren en samen te werken. Wat jullie in deze tijd samen kunnen doen is zo mooi, zo prachtig, zo magisch, en wat jullie alleen kunnen doen is ook heel opwindend.

Wanneer je met ons samenwerkt, of met anderen in de hogere rijken, dan maximaliseer je werkelijk je potentieel als schepper en manifesteerder. Je hoeft niet te wachten tot je iets ziet dat interessant voor je is om te creëren. Je kunt creëren met niets meer dan een verlangen om iets te voelen. Je weet dat je vreugde, liefde, vrede, creativiteit, vertrouwen, vrijheid, enzovoort wilt voelen, en als je in een van die vibraties zit, krijg je iets te doen, om je aandacht op te richten, om met anderen samen te werken bij de voltooiing ervan, en dat is levensbevestigend.

Het is verkwikkend om je aandacht te richten op iets dat goed voelt en daar naar toe te werken op welke manier dan ook. En nogmaals, als je dat doet met andere mensen en niet-fysieke, of e.t. medewerkers, zal het project meer energie krijgen, en zul je naar nieuwe hoogten stijgen in je bewustzijn en in je evolutie, en dat is alles wat je van jezelf kunt vragen. Jullie hoeven geen prijzen of onderscheidingen te krijgen, want het gevoel is genoeg, en wanneer het genoeg is voor jullie, dan weten jullie dat jullie echt iets op het spoor zijn daar op de planeet Aarde.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben ervan genoten om met jullie in contact te komen.”

Vertaling: wakkeremensen.org