Maak Je Leven Ongecompliceerd Met Deze Stappen

 

Maak Je Leven Ongecompliceerd Met Deze Stappen

Gechanneld door: Daniel Scranton – 4 februari 2023

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij om met jullie allemaal in contact te komen.

We zijn zo concreet mogelijk met jullie allemaal. We vereenvoudigen soms dingen om ze duidelijker voor jullie te maken, maar natuurlijk erkennen we dat jullie in een complexe wereld leven en dat jullie complexe levens hebben.

We weten dat de toepassing van die kennis, ook al hebben jullie de kennis die jullie hebben, op zijn zachtst gezegd lastig kan zijn.

Soms is het belangrijk dat je afstand neemt van de complexiteit van een situatie. We zeggen niet dat je permanent weg moet lopen, maar we zeggen wel dat wanneer je je overweldigd voelt, wanneer je het gevoel hebt dat iets te ingewikkeld voor je is geworden, en het een moment is om het opzij te zetten. Laat het los. Concentreer je op iets anders. Ga iets anders doen.

Soms lossen problemen zichzelf op, en dat weten we door jullie allemaal te observeren. Soms krijg je de oplossingen voor die problemen als je iets leuks aan het doen bent, als je je zodanig hebt laten gaan dat je in staat bent dat briljante idee binnen te laten.

Als je midden in een gesprek zit, je zou het een ruzie kunnen noemen, waarbij je nergens lijkt te komen, dan is dat een ander moment dat we je aanraden om die ruzie opzij te zetten. Geloof geen seconde dat als je blijft ruziën, het beter zal gaan, dat de ander uiteindelijk je punt zal begrijpen, of dat je de ruzie op de een of andere manier zult winnen.

Laat het liever rusten en laat het gaan, en ga naar buiten, en adem wat frisse lucht in, en ga wandelen.

Als het leven ingewikkeld wordt, moet je het ongecompliceerd maken. Je moet terug naar de basis. Onthoud wie je bent: Bronenergie. Vergeet niet dat jij dit alles creëert.

Vergeet niet dat je het creëert zodat je spiritueel kunt groeien en uitbreiden, en daarom dient het je allemaal.

Haal diep adem en maak contact met de natuur of een dier. Soms moet je je gewoon ontlasten omdat je op iets bent gestuit dat te complex en te ingewikkeld is voor je geest om zelf uit te zoeken.

Dan moet je je overgeven.

Dan moet je om hulp vragen, en dan moet je datgene doen waarvan je weet dat het je het meest ontspant.

Het is veel gemakkelijker om een positieve gedachte op te roepen als je al in een positieve trilling bent. En het is zoveel gemakkelijker voor je om toegang te krijgen tot een negatieve gedachte als je al in een lagere trilling bent. Verwacht daarom niet van jezelf dat je in staat bent om met de meest briljante gedachte, de meest briljante oplossing te komen, als je je midden in een heel slecht gevoel bevindt.

Het is goed dat je dit erkent. Het is goed dat je erkent dat je niet altijd op je best bent, en als je niet op je best bent, is dat niet het moment om beslissingen te nemen over je leven.

Voel je eerst goed, en onderzoek dan de situatie opnieuw, en kijk of er een betere manier is om ernaar te kijken, een nieuw perspectief dat tot je komt vanuit die hoger trillingspositie.

Jullie boeken allemaal zoveel vooruitgang, en daarom staan jullie voor de grotere uitdagingen. En voor die grotere uitdagingen moet je je soms overgeven.

Laat ze los, en vind een manier om jezelf te kalmeren, om in een plaats van vrede te komen, een plaats van kalmte, een plaats waar datgene wat jullie gaat dienen moeiteloos naar jullie toe kan komen.

En wanneer jullie aan jezelf laten zien dat dit in feite waar is, zullen jullie vaker weglopen uit die ingewikkelde situaties en meer spelen, en zullen jullie genieten van jullie leven, wat zo belangrijk is voor jullie allemaal die ermee hebben ingestemd er te zijn, en een hogere vibratie vasthouden voor de hele mensheid.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van de verbinding met jullie.”

Vertaling: wakkeremensen.org

♥ ♥ ♥

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien