Lichtwerkers: Jullie Worden Hierop Voorbereid

 

Lichtwerkers: Jullie Worden Hierop Voorbereid

Gechanneld door: Daniel Scranton – 8 Maart 2023

Groeten. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij om met jullie allemaal in contact te komen.

We zoeken soms, net als jullie, naar iets dat ons in een staat met een hogere trilling zal brengen. Het is waar wat ze zeggen. Zo boven zo beneden. We zoeken en we verwonderen ons. We hebben verlangens, en we hebben dat wat niet vervuld is om te ervaren, en dit alles maakt ons zeer gekwalificeerd om jullie te helpen. Alleen omdat we geen fysieke lichamen hebben, wil nog niet zeggen dat we geen relatie kunnen hebben met jullie allemaal daar in het fysieke en op planeet Aarde. We weten dat wat ons drijft anders kan zijn dan wat sommigen van jullie drijft, omdat we geen fysiek plezier hebben om na te streven, maar we zien ook hoe leeg die bezigheden zijn, en we merken dat iedereen die bij die bezigheden betrokken is uiteindelijk die leegte voelt, zelfs als het maar tijdelijk is.

We merken dat jullie allemaal de neiging hebben om in zo’n mate buiten jezelf te zoeken dat je verslaafd kunt raken aan een bepaald aspect van het fysieke, en we hebben hier in het niet-fysieke niets om verslaafd aan te raken, maar we zouden zeggen dat wat je ervaart meer dan wat dan ook dat je op een bepaald niveau van je bewustzijn verontrust, een gebrek aan een gevoel van doel. We spreken met zovelen die zich zo voelen, en we willen iedereen die zich zo voelt zo graag helpen te begrijpen dat je doel soms nog niet zichtbaar is. Als je wacht op die inspiratie, op het verschijnen van dat doel, kun je veel doen. Er is veel dat je kunt loslaten en oplossen. Er is veel in jou dat je kunt opruimen om ruimte te maken voor dat moment van inspiratie, om ruimte te maken voor die energieën die je zullen vullen voordat ze uit je voortkomen.

Dus terwijl werken aan jezelf geen doel lijkt, en niet erg opzichtig is, maakt het nog steeds deel uit van het doel dat je daar op Aarde hebt. Als iedereen vanaf het moment dat ze konden rennen gewoon van de grond zou komen, zou het een heel andere omgeving zijn waarin jullie zouden leven. Soms is het de verveling die toeslaat, waardoor sommigen van jullie de indruk krijgen dat je leven niet een doel dient voor jou of iemand anders. Als je niet het gevoel hebt dat je weet wat je doel is, zorg er dan voor dat je ruimte in jezelf en in je leven maakt om je doel te bereiken. Met andere woorden, doe dat opruimwerk, laat los wat je niet langer dient en wat niet van jou is om mee te beginnen, en laat jezelf een tijdje je doel zijn.

De wereld waarin jullie nu leven, is drastisch aan het veranderen. Er zullen in de toekomst zoveel verschillende banen, carrières en bedrijven zijn, en sommigen van jullie zullen ze creëren. Maar zoveel waarvan we weten dat het waar is – degenen onder jullie die op dit moment niet het gevoel hebben dat ze een doel hebben, worden voorbereid op hun doel. En als je het bredere plaatje daarvan niet kunt zien, is het moeilijk voor je om te vertrouwen, en het is moeilijk voor je om geduld te hebben, maar dit zijn de dingen die je moet hebben om uiteindelijk die geïnspireerde gedachte, dat geïnspireerde idee binnen te laten, die impuls die je er naartoe brengt.

We weten ook dat jullie de neiging hebben om een doel te associëren met een soort actie of een soort carrière, maar dat is niet altijd het geval. Zoveel mensen daar houden ruimte voor anderen, houden een hoge vibratie vast om de energieën daar in evenwicht te brengen. Zoveel mensen mediteren, chanten, zingen en doen wat ze kunnen om het bewustzijnsniveau te verhogen. Je moet dat idee loslaten dat je doel altijd gaat over een actie die je onderneemt, en je moet je er ook van bewust zijn hoeveel er in je zit dat nog wacht om naar buiten te komen.

Wees je ervan bewust hoeveel er in jou is waar je op dit moment gebruik van kunt maken, terwijl je je vertrouwen en geduld toont in iets dat meer een uiterlijke uitdrukking zal zijn van dat universum dat binnenin elk van jullie bestaat. Wij nodigen jullie uit om meer te ontspannen, los te laten en uiteindelijk datgene binnen te laten wat je zal inspireren om de persoon, het wezen, de liefde te zijn die je altijd bedoeld was te zijn en die je voorbestemd bent te zijn in dit leven.

Wij zijn de Arcturische Raad en we hebben ervan genoten om met jullie in contact te komen.

Kanaal: Daniel Scranton

Vertaling: wakkeremensen.org