Lichtwerkers: Dit Is Jullie Doel

 

Lichtwerkers: Dit Is Jullie Doel

Gechanneld door: Daniel Scranton – 31 Mei 2023

Groeten. Wij zijn de Arcturische Raad. We zijn blij om met jullie allemaal in contact te komen.

We hebben gedurende ons hele bestaan zoveel wijsheid verworven, en we weten dat de wijsheid die we jullie allemaal geven, jullie helpen om een beter leven te leiden, maar we weten ook dat wijsheid afgeleide levenservaring is. We willen dat jullie begrijpen dat het de bedoeling is dat jullie alle levenservaringen hebben die jullie hebben. Deze ervaringen zijn niet alleen bedoeld voor jullie spirituele evolutie, maar het is eerder de bedoeling dat jullie toegang krijgen tot de wijsheid van die ervaringen en die gebruikt om anderen te helpen die door iets soortgelijks gaan. Iets anders dat ervaring je geeft dat niets anders kan, is je vermogen om compassie te voelen voor een ander die dezelfde ervaring doormaakt.

Het is één ding om een ander te leren hoe hij zichzelf uit een lagere vibratie kan halen, maar het is iets heel anders om compassie voor die persoon te voelen zonder met hem of haar mee te gaan in die lagere vibratie. Degenen onder jullie die jezelf in een lagere vibratie hebben ervaren, en we vermoeden dat jullie dat allemaal zijn, weten precies hoe weinig je geneigd bent te weten wanneer je in die staat bent. Je hebt toegang tot gedachten met een lagere vibratie, je onderneemt acties met een lagere vibratie en je hebt de neiging om overtuigingen met een lagere vibratie te verstevigen.

Daarom, als een helper, een genezer en een gids, als een lichtwerker, heeft het geen zin om je aan te sluiten bij iemand in zijn lagere trillingstoestand. Daarmee help je ze niet. Compassie voelen voor iemand en ook je wijsheid delen is de beste manier om daar op aarde van dienst te zijn. Het is niet de bedoeling dat je de problemen van iedereen oplost. Het is niet de bedoeling dat je ze lang genoeg afleidt van hun negatieve emoties zodat ze een glimlach op hun gezicht kunnen krijgen. Het is de bedoeling dat je anderen laat zien hoe je het hebt gedaan, en hen de stappen uitlegt om zichzelf uit hun duisternis te trekken, en het is de bedoeling dat je dat met mededogen doet.

Nu, waarom is het mededogen nodig, vraag je je misschien af? Het is jouw manier om spiritueel te groeien door de ervaring een ander te helpen. Als je alleen maar boeken schrijft en cursussen maakt en mensen vertelt stap x, y en z te nemen, heb je niet uitgebreid. Je hebt toen niet kunnen aantonen dat je in staat bent jezelf in een hogere trilling te houden en tegelijkertijd iemand te helpen die momenteel in een lagere trilling opereert. Daarom is je vermogen om je vibratie vast te houden van het allergrootste belang voor je reis.

Velen van jullie hebben zich vaak afgevraagd waarom je zo’n uitdagend pad in je leven moest kiezen. Je vraagt je af waarom je faalt in deze relatie of die zakelijke onderneming, en sommigen van jullie gaan ervan uit dat er een verkeerde overtuiging in het spel is, dat je een of andere programmering hebt die je nog niet hebt vrijgegeven. En die dingen zijn misschien waar, maar als je naar het grotere plaatje van je spirituele groei kijkt, moet je ook ervaringen hebben waarbij je iets of iemand verliest om vervolgens medeleven te kunnen hebben met een ander die door die specifieke strijd gaat in hun leven leeft.

Wanneer anderen moeilijkheden hebben, moet je in staat zijn om die wijsheid uit te delen vanuit een plaats waar je ook begrijpt waar ze zijn, anders zul je niet in staat zijn om op de juiste manier contact met hen te maken. Je wilt niet gewoon in je ivoren toren zitten en je wijsheidspraktijken en genezingsmodaliteiten uitdelen. Je wilt in staat zijn om naar beneden te reiken en iemand bij de hand te pakken om ze omhoog te trekken, om ze te laten zien dat je om ze geeft, dat je van ze houdt, dat je ze echt wilt helpen met hun huidige omstandigheden.

Dat brengt je ook in een grotere staat van eenheidsbewustzijn, wat ook een stap is om jezelf als Bron te leren kennen. Je zou kunnen zeggen dat elk doel in het hele universum is voor het wezen of het collectief om zichzelf als Bron te kennen. Daarom wil je onthouden dat terwijl je lesgeeft, terwijl je helpt, terwijl je geneest, je dit doet voor een ander aspect van dat wat jij bent. En terwijl je dat bewustzijn vasthoudt, kunnen de ander of anderen het voelen. Zij voelen zich door jou gezien, gehoord, begrepen en gekend en hebben dan een grotere kans om geholpen te worden.

Wij zijn de Arcturische Raad en we hebben ervan genoten om met jullie in contact te komen.

Kanaal: Daniel Scranton

Vertaling: wakkeremensen.org

   

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien