Krijg Onmiddellijk Toegang Tot Je 5D Zelf & De 5D Aarde

Krijg Onmiddellijk Toegang Tot Je 5D Zelf & De 5D Aarde

Gechanneld door: Daniel Scranton – 22 Juni 2022

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.

We zijn zo opgetogen om jullie allemaal te zien werken met de zonnewende-energieën en je open te stellen voor je spirituele gaven en vermogens, en we willen dat jullie weten dat als je doorgaat op deze reis van expansie en ascensie, je zult ontdekken dat je niet hoeft te wachten tot de verandering in bewustzijn voltooid is om toegang te krijgen tot datgene wat je als vijfde dimensionaal beschouwt. Je kunt je nu al afstemmen op wat je wilt ervaren als een vijfdimensionaal wezen. Je kunt je nu afstemmen op je lichtlichaam. Je kunt je nu richten op de 5D Aarde, en bepaalde aspecten ervan in je realiteit brengen. Deze verandering in bewustzijn is niet alleen iets om op te wachten, maar eerder iets om naar te streven in het hier en nu.

Te weten dat je een vijf dimensioneel bewustzijn tot je beschikking hebt en er geen gebruik van te maken is erg triest als je erover nadenkt. Als je denkt aan wat er voor je beschikbaar is, en waar toe je jezelf toegang verschaft, wat veel minder is dan dat, kun je het gevoel krijgen dat je veel werk voor de boeg hebt, maar je zou ook hoop en innerlijke vrede kunnen voelen. De wetenschap dat het nu allemaal voor je beschikbaar is, kan je in een staat van extase brengen. Je hoeft je niet te schamen of schuldig te voelen dat je nog geen toegang hebt tot alles wat in je is, maar soms heb je wezens en collectieven zoals wij nodig om langs te komen en je een duwtje in de rug te geven, en zelfs een vuurtje onder je te ontsteken om te zeggen: ‘Dit is nu mogelijk. Dus waar wacht je nog op?’

De zonnewende-energieën sturen je in de richting van toegang tot je gaven, en nu sturen we je in de richting van het kennen van jezelf als een vijfdimensionaal wezen op dit moment, wat betekent dat je het hoogste niveau van bewustzijn waar toe je in het nu toegang hebt, toestaat het niveau van bewustzijn te zijn dat je vasthoudt. Veel mensen daar op Aarde hebben al wonderen ervaren. Ze hebben momenten ervaren waarop ze begrepen dat ze één waren met alles in het universum. Ze hebben momenten van verlichting gehad, nirvana, zo’n diepe innerlijke vrede, dat ze dat gewoon willen delen met de rest van de wereld. Dat is wat jullie daar te doen hebben, en dat is waarom wij jullie steeds weer naar binnen sturen.

Wij nodigen jullie uit om te ervaren wat er op dit moment voor jullie beschikbaar is, wanneer jullie je concentreren en wanneer jullie voelen voor alles wat er op dit moment in jullie is. Wij nodigen jullie uit om dat met vreugde rond te dragen, want anderen moeten door jullie geïnspireerd en geactiveerd worden, net zoals jullie door ons geïnspireerd en geactiveerd worden. Dit is wat we bedoelen wanneer we jullie het grondpersoneel noemen, en als je ons ooit hebt horen verwijzen naar het Ontwaakte Collectief, willen we jullie verzekeren dat jullie ook deel uitmaken van die groep.

Demonstreer voor jezelf wat nu mogelijk is, en je zult dat delen met anderen, want het zal onmogelijk zijn om het niet te doen. Nu is de tijd, en jullie zijn er klaar voor. Het lange wachten is voorbij. Ga naar binnen en krijg toegang tot je 5D zelf, en je zult heel blij zijn dat je het gedaan hebt.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben ervan genoten om ons met jullie te verbinden.”

Vertaling: wakkeremensen.org