Komt Er Een Gebeurtenis Of Een Zonneflits?

Komt Er Een Gebeurtenis Of Een Zonneflits?

Gechanneld door: Daniel Scranton – 20 September 2022

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om met jullie allen in contact te komen.

Wij zijn zeer verheugd de volgende transmissie met jullie te delen omdat wij weten dat jullie allemaal lof en aanmoediging nodig hebben om door te gaan in tijden daar op Aarde. Wij houden zoveel van jullie en willen alleen het beste voor jullie. En wij willen dat jullie begrijpen dat jullie hogere zelven ook alleen het beste voor jullie willen. Jullie zijn jullie hogere zelven, en jullie hogere zelven zijn jullie, maar zij zijn het deel van jullie dat voorbij de egoïstische behoeften is gegaan. Jullie hogere zelf is het deel van jullie dat weet dat jullie overleving verzekerd is. Het is het deel van jou dat zoekt naar de uitdagingen, naar de volgende ideale groei-ervaringen.

Daarom zal er nooit iets op je afkomen waarvan je hogere zelf niet vond dat het het volgende beste was dat je in je leven onder ogen moest zien. Onthoud dat de volgende keer dat je je ergens tegen verzet of met je vuist in de lucht zwaait. Het is niemand en niets buiten jou die die uitdaging voor je heeft geplaatst. Nu is het tijd om angst, afscheiding, oordeel, verzet en schaamte los te laten, want dat zijn de dingen die je ervan weerhouden gewoon te weten dat je je hogere zelf bent.

De deur naar de vijfde dimensie is niet ergens daarbuiten. Het is geen gebeurtenis die buiten je plaatsvindt. Het is geen zonneflits. Jij bent het. Jij opent die deur zo consequent dat je vergeet waar je bang voor was, of waar je over oordeelde of je tegen verzette. Wij willen dat jullie een selectief geheugen en selectieve aandacht hebben, zodat jullie datgene wat jullie werkelijk zijn naar voren kunnen laten komen en niet alleen deel kunnen uitmaken van deze prachtige planeet Aarde, maar wij nodigen jullie ook uit om jezelf te zien als degenen die er zijn om anderen het voorbeeld te geven van hoe te zijn en hoe te gedijen.

Zal er ergens in de toekomst een gebeurtenis of een zonnevlam of iets dergelijks plaatsvinden? Mogelijk. Maar zal het iets uitmaken voor degenen onder jullie die het portaal hebben ontdekt dat in jullie bestaat, een portaal dat jullie rechtstreeks naar jullie vijfde dimensie brengt? Niet. Daarom willen we jullie wegsturen van voorspellingen en profetieën en jullie terugsturen naar jezelf, want jullie hogere zelf van de vijfde dimensie is zeker op zoek naar meer integratie, niet naar meer afscheiding.

Jullie vijfde dimensionale hogere zelf is niet op zoek naar een ruimteschip om van jullie gekke wereld af te komen en weg te gaan van degenen die het voor iedereen verpesten, en dat komt omdat jullie vijfde dimensionale hogere zelf zo geniet van de uitdaging om te blijven en het collectieve bewustzijn daarin te transformeren.

Wees liefde die zo onmiskenbaar is dat je elke persoon, elk wezen dat op je pad komt en dat zelfs van een ander over je hoort, transformeert. Die ervaring is veel krachtiger dan iets dat buiten je gebeurt om je te redden van jezelf, van elkaar, van degenen met wie je het niet eens bent.

Nu is de tijd gekomen om meer in je hart gecentreerd te raken dan je ooit bent geweest en om dat licht vanuit je hart helderder te laten schijnen dan je het ooit eerder hebt laten schijnen. Dat is de meest bevredigende ervaring die je nu kunt hebben, en die is nog nooit zo beschikbaar geweest als nu.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we vonden het fijn om met jullie in contact te komen.”

Vertaling: Reinier