Kan iemand de wetten van het universum breken?

Kan iemand de wetten van het universum breken?

1 oktober 2022 / door Daniel Scranton

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om met u allen in contact te komen.

Wij luisteren altijd naar jullie verzoeken, ongeacht wie jullie zijn. Wij luisteren naar mensen die nooit zouden geloven dat wij werkelijk bestaan, want dat maakt ons niet uit. Wij luisteren en voelen jullie trillingen aan, en wij werken samen met jullie hogere zelf en spirituele gidsen, samen met vele andere wezens en collectieven, omdat wij vinden dat de rest van de reis naar de vijfde dimensie er voor jullie een van gemak en vreugde moet zijn.

Wij kunnen echter niet tussen jullie en jullie trilling komen en de wetten van het universum breken om jullie te geven wat jullie willen en waar jullie om vragen, maar wij kunnen wel klaar staan om te leveren wanneer jullie in harmonie trillen met datgene wat jullie verlangen. Het is heel gemakkelijk om verstrikt te raken in wat er op dit moment buiten jullie op Aarde gebeurt, omdat zoveel mensen jullie vertellen over wat er buiten jullie gebeurt en jullie dan vragen te geloven dat al jullie gebeden zullen worden verhoord. Maar de overgrote meerderheid van die mensen leert jullie niet hoe je je werkelijkheid kunt scheppen of geeft jullie op enigerlei wijze kracht.

In plaats daarvan willen ze dat jullie denken dat de zon alle macht heeft om alles op aarde te veranderen, of dat een politicus alle macht heeft om alles op aarde te veranderen. Veel mensen zullen jullie vertellen dat er een of andere wet zal worden aangenomen of een of ander programma zal worden opgestart om iedereen te redden van zijn eigen leven en zijn eigen creaties. En zo worden jullie er steeds weer toe gebracht om in iets buiten jezelf te geloven, en steeds weer worden jullie teleurgesteld door datgene waarin jullie overtuigd waren te moeten geloven.

Wij willen niet dat jullie in ons geloven; wij willen dat jullie in jezelf geloven. Wij willen dat jullie weten hoe je toegang krijgt tot je kracht, tot je vermogen, tot je creativiteit, en vooral tot de liefde die je werkelijk bent. Als jullie liefde kunnen zijn die onvoorwaardelijk is, dan kan niets wat daarbuiten gebeurt jullie van je stuk brengen, en dat is wat wij voor jullie willen. We willen dat jullie jezelf kennen als spirituele meesters, in plaats van mensen die geloven in het juiste verhaal, zodat jullie alles kunnen inzetten op de uitkomst die jullie wordt beloofd.

Zoek wat er in jullie zit, en dan kunnen wezens en collectieven zoals wij dat vinden. Maar nogmaals, wij kunnen de wet niet breken, en niemand anders kan dat, hoeveel beloftes ze jullie ook doen. Als jullie je richten op iets, iemand, een dierenvriend, of een boom of bloem die jullie toegang kan geven tot het gevoel van liefde in jullie, dan kunnen jullie werkelijk gaan weten wat ware kracht is. Ware kracht is afstemming op de Bron, maar jij bent de Bron. Daarom is ware kracht het afstemmen op jezelf. Zo eenvoudig is het. We kunnen het ingewikkeld maken, maar dat doen er al genoeg. We herinneren jullie liever aan de kracht die altijd in ieder van jullie schuilt.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we vonden het fijn om met jullie in contact te komen.”

Vertaling: Ine – voor wakkeremensen.org