Juni Energieën, Massaal Ontwaken & de Zonnewende

Juni Energieën, Massaal Ontwaken & de Zonnewende

Gechanneld door: Daniel Scranton – 1 Juni 2022

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij om met jullie allemaal in contact te komen.

We zijn erg blij te kunnen melden dat juni een magische maand voor de mensheid zal zijn. Jullie hebben de volgende reeks massale ontwakingen om naar uit te kijken, en jullie hebben ook de zomer/winterzonnewende die eraan komt in de maand juni, maar het thema van de energieën voor de maand juni zal een stabilisatie van jullie drie lagere chakra’s zijn. Jullie moeten stabiel zijn in jullie wortel-, sacraal- en zonnevlechtchakra’s om geaard te zijn in jullie lichamen. Jullie moeten gegrond zijn in jullie lichaam om te weten wat jullie voelen, en om je te kunnen openen voor de hogere-frequentie-energieën die altijd binnenkomen om jullie te ondersteunen, op te waarderen, en jullie te geven waar jullie om gevraagd hebben.

Daarom zullen deze juni-energieën jullie stabiliseren in jullie onderste drie chakra’s, en jullie helpen op te ruimen wat jullie niet langer dient en wat in de eerste plaats nooit aan jullie toebehoorde. Ze zullen je helpen los te laten wat je in die chakra’s hebt vastgehouden. Zij zullen jullie helpen om die chakra’s te reinigen, op te ruimen, in evenwicht te brengen en uit te lijnen, zodat jullie zelfverzekerd en krachtig vooruit kunnen in jullie leven, met een gevoel van kracht en een gevoel van wie je werkelijk bent als een Bron energie wezen, in plaats van je vast te klampen aan het idee van wie je bent geweest als een egoïstisch wezen.

Nu zullen jullie ook in staat zijn meer voordeel te halen uit de zonnewende-energieën vanwege deze stabiliserende krachten die overal om jullie heen zullen zijn, jullie helpen en jullie oproepen vaker te gaan zitten, te ontspannen en los te laten. Dat is wat jullie op dit moment echt moeten doen. Je vastklampen aan je gehechtheden zal de dingen erger maken, en het zal je vertragen. Jullie willen een soepele, gemakkelijke en vreugdevolle rit naar het opwaarts nivelleren van je bewustzijn, en aandacht schenken aan wat er in je omgaat en welke energieën voor je beschikbaar zijn zal je altijd helpen om op die betere tijdlijn naar ascensie te zitten. Jullie creëren je eigen ervaring van deze reis, en hoe stabieler je bent, en hoe meer hulpmiddelen je hebt, hoe gemakkelijker het voor je is om te creëren.

In het verleden is je misschien verteld dat het alleen je gedachten zijn die jouw realiteit creëren. Dat is het. Denk gewoon goede gedachten, en het komt goed met je. Maar je bent voorbij dat niveau van onderricht geëvolueerd. Je bent geëvolueerd naar een hoger niveau van bewustzijn waar je begrijpt dat er meer bij komt kijken dan alleen je vermogen om een gedachte bewust te denken. Je moet ook bereid zijn om alle gevoelens te voelen, alles onder ogen te zien wat er op je afkomt, en je kunt je aan geen van beide onttrekken door te denken. Dus maak je klaar om je realiteit te creëren met krachtige energieën die je ondersteunen, je op één lijn brengen, en je alles geven wat je nodig hebt om vooruit te gaan, dichter en dichter naar de vijfde dimensie.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van onze verbinding met jullie.”

Kanaal: Daniel Scranton

Bron

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org

♥  ♥  ♥

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien