Jullie Rollen Als Grondbemanning, lichtwerkers & Rasterwerkers

Jullie Rollen Als Grondbemanning, lichtwerkers & Rasterwerkers

Gechanneld door: Daniel Scranton – 31 Mei 2022

Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allen te verbinden.

Wij blijven de vele manieren observeren waarop jullie mensen daar op Aarde tot een nieuw begrip komen van wie jullie zijn en hoe jullie de realiteiten creëren die jullie ervaren. Wij zien jullie tot nieuwe conclusies komen, in staat om de verschillende manieren waarop jullie op een bepaalde trilling hebben gewerkt uit te zoeken, en wij zien jullie de noodzakelijke koerscorrecties maken.

We hebben natuurlijk over jullie, die wij het Ontwaakte Collectief noemen, omdat jullie degenen zijn die het merendeel van het zware werk doen voor de rest van het menselijk collectief, gesproken. Nu, waar jullie verder gaan met dit zal het verhaal vertellen van de rest van jullie reis naar de vijfde dimensie. Je kunt het gevoel hebben dat je het gewicht van de wereld op je schouders hebt, alsof het allemaal van jou afhangt, en alsof je heel weinig hulp hebt daar in het fysieke rijk, of je kunt de hulp herkennen die overal om je heen is, komende van fysieke en niet-fysieke wezens in de hogere dimensionale rijken.

Wij willen allen van dienst zijn, de mensheid helpen groeien en uitbreiden in jullie bewustzijnsevolutie, en wij stellen ons voortdurend ter beschikking aan jullie voor elke hulp die jullie nodig zouden kunnen hebben. Daarom nodigen wij jullie uit om jezelf te zien als de Grondbemanning, jezelf te zien als degenen die het op zich hebben genomen om te aarden in de hogere frequentie-energieën en deze beschikbaar te maken voor de rest van het collectief. Wij nodigen jullie uit om jezelf te zien als de lichtwerkers en rasterwerkers daar op de planeet Aarde, die het voor alle anderen gemakkelijker maken om met jullie mee te ascenderen.

Maar we zullen jullie er ook aan blijven herinneren dat jullie toegang hebben tot energieën die het voorstellingsvermogen van de fysieke geest te boven gaan. Jullie hebben co-creatieve partners hier in de hogere rijken die jullie leven zoveel gemakkelijker kunnen maken, en dat kan en zal gebeuren wanneer jullie je ontspannen en je openstellen voor ons en voor de prachtige energieën die wij aanreiken. Op dit moment, zoals we al eerder hebben gezegd, komen de stabiliserende energieën van juni binnen, de zonnewende-energieën zijn al begonnen jullie op een positieve manier te beïnvloeden, en er zal nog meer komen.

Wij nodigen jullie uit om je rol te aanvaarden als de grondbemanning, en als de lichtwerkers en rasterwerkers die jullie zijn. Wij nodigen jullie ook uit om onze hulp te aanvaarden door ons te zeggen dat jullie het aanvaarden. Spreek het hardop uit, en voel dan voor de energieën die elke dag nieuw binnenkomen, want er is zoveel liefde en steun voor jullie allemaal, en jullie geven ons een gevoel van doel wanneer jullie onze hulp aanvaarden. Wij en alle andere wezens hier in de hogere rijken willen jullie leven en jullie rollen gemakkelijker maken, dus leun alsjeblieft op ons en laat ons weten wat je nodig hebt. Wij zijn er voor jullie en voor het hele menselijke collectief.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben het leuk gevonden om met jullie in contact te komen.

Kanaal: Daniel Scranton

Bron

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org