Jullie Ontvangen Signalen Van Het Universum

 

Jullie Ontvangen Signalen Van Het Universum

Gechanneld door: Daniel Scranton – 10 Maart 2023

“Groeten. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij om met jullie allemaal in contact te komen.

We zijn volledig gefascineerd door het vermogen van de mensheid om dingen op een intuïtief niveau te weten, maar ook door het onvermogen voor jou om de sprong in het diepe te maken van het intuïtieve naar het pure weten van iets als waarheid in het moment. Er worden jullie voortdurend tekens gegeven en velen van jullie herkennen ze en hun betekenis, maar jullie zullen verder gaan. Jullie zullen niet toestaan dat één synchroniciteit genoeg is om je ergens van te overtuigen. Je zult het keer op keer willen zien.

Velen van jullie zijn niet in staat om genoeg vertrouwen te hebben in de stroom van het universum om te begrijpen hoe goed er voor jullie gezorgd wordt. Jullie worden geholpen, en die signalen worden jullie getoond. Het zijn tekens die door jou perfect zullen worden geïnterpreteerd, omdat je ze daar hebt geplaatst met behulp van je gidsen en andere helpers. Dan raakt je geest/verstand erbij betrokken; jouw geest kan je allerlei verhalen vertellen over waarom dit of dat gebeurde, over waarom je iets zag dat gewoon toeval was. Of je geest zal je vertellen dat je deze dingen nu ziet omdat je ernaar op zoek bent.

Maar je leeft in een heel geordend universum, en het is jouw universum. Het universum zoals jij het ervaart, ben jij die tegen jezelf praat, en daarom, als je weet wat een teken, of een symbool, of een synchroniciteit voor jou betekent, dan heb je het antwoord gekregen. Blijf gewoon opletten en werken aan je geloof, dat gebaseerd is op gevoel, zodat het uiteindelijk je mentale verwerking, die gebaseerd is op denken, overschrijft. Jullie willen in dit leven verder gaan dan de beperkingen van de fysieke 3D-geest en om dat te doen moeten jullie eerst aan jezelf toegeven dat jullie geest erg beperkt is. Ze zijn briljant, ze zijn creatief, ze zijn fantasierijk en ze zijn beperkt.

En het is niet jouw schuld; dit is geen oordeel van jouw geest. Je geest moet beperkt zijn om dit spel dat je speelt te kunnen spelen. Je bent klaar om verder te gaan; je bent klaar om af te studeren naar het volgende niveau. En het volgende niveau gaat helemaal over voorbij de geest gaan en naar het kennen van jezelf als geest, als essentie, als een aspect van de Bron.

Ja, je bent dit allemaal aan het creëren, en legt alles voor jezelf neer, en dan met wat hulp, word je je bewust van waar je op dit moment bewust van moet zijn, en dan is de keuze aan jou. Volg je je geloof en je gevoelens, of blijf je gevangen in de eindeloze lus van het fysieke verstand? We denken dat we weten wat jouw antwoord is, en nu hoeft je het alleen maar steeds opnieuw toe te passen, zodat de rest van de mensheid getuige kan zijn van jou en jouw succes en willen weten wat jouw geheim is. En je zult het met hen delen, omdat je weet dat je ook voorbij de tijd gaat om geheim te houden hoe krachtig je werkelijk bent.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben ervan genoten om met jullie in contact te komen.”

Vertaling: wakkeremensen.org