“Jullie Macht Weggeven Aan Degenen Die Beweren Alles Te Weten”

The 9D Arcturiaanse Raad ∞
“Jullie Macht Weggeven Aan Degenen
Die Beweren Alles Te Weten”

Gechanneld door Daniel Scranton – 4 Januari 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn bij ons met jullie allen te kunnen verbinden.

Wij zijn buitengewoon geïnteresseerd om met de mensheid als partners en gelijken te werken. We zouden jullie in iedere situatie kunnen vertellen wat het beste is voor jullie, omdat we hier op onze verheven plek in de negende dimensie zijn en we door de vierde, vijfde, zesde, zevende en achtste dimensie zijn gegaan. Maar de reden dat een partnerschap voor jullie en voor ons beter is, is omdat jullie op Aarde leven, emoties voelen, lijden door traumatische gebeurtenissen en moeten werken om te overleven. Jullie zijn degenen die weten hoe het is om op dit moment een menselijke ervaring op planeet Aarde te hebben.

Geef je macht dus niet weg aan ons of aan iemand anders die je vertelt dat ze alle antwoorden voor je hebben, of dat zij weten wat het beste is voor de hele mensheid. We ontmoeten velen van jullie in het astrale vlak terwijl jullie slapen, omdat we jullie hulp nodig hebben bij het bepalen wat voor hulp we moeten geven, en we zijn er nog steeds niet honderd procent zeker van dat wat we jullie aanbieden gaat werken of dat het jullie van dienst is. En we vertellen je dit omdat we je altijd in je kracht willen zetten.

We willen dat jullie weten dat jullie degenen zijn die de meeste informatie en ervaring hebben, en daarom vertellen we je voortdurend dat jij degene bent die de mensheid naar de vijfde dimensie leidt. Degenen onder jullie die resoneren met wat we zojuist hebben gezegd, moeten vooral voorzichtig zijn om je macht niet weg te geven aan iemand die zegt dat hij of zij beter weet wat goed is voor je of voor de hele mensheid. Vergeet niet dat jullie hier allemaal samen in zitten, en wat anderen ook zeggen, ze hebben niet alle antwoorden. Niemand heeft dit allemaal uitgedokterd, en jullie zijn bedoeld om het als een collectief uit te zoeken. Vergeet niet dat iedereen feilbaar is en het verkeerde kan ontvangen.

En vertrouw op jezelf. Vertrouw op je instincten, je intuïtie, de impulsen die je krijgt. Vraag niet aan iemand anders wat dat teken of symbool voor je betekent, want niemand weet beter dan jij wat het betekent. Je creëert voor honderd procent jouw werkelijkheid, dus leg dat teken of symbool aan jezelf voor, omdat jij weet hoe je het moet interpreteren. We moedigen je aan om het idee los te laten dat je iemand boven of onder je kunt plaatsen, en om te erkennen dat jullie allemaal je best doen, gezien de trauma’s die jullie met je meedragen.

En blijf, terwijl je in slaap valt, de intentie vasthouden om ons, en anderen zoals wij, in het astrale veld op te zoeken en samen zullen we enige vooruitgang boeken. Maar deze reis zal altijd over de reis gaan en niet alleen over het bereiken van de bestemming. Onthoud dat, en je kunt een gelukkig leven leiden.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van het contact met jullie.”

Vertaling: Marieke