Jullie Kunnen Ook De Arcturiaanse Raad Channelen

Jullie Kunnen Ook De Arcturiaanse Raad Channelen

Gechanneld door: Daniel Scranton – 20 maart 2023

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om met jullie allen in contact te komen.

Wij streven ernaar zeer solide relaties aan te gaan met degenen van jullie in fysieke menselijke vorm op Aarde, omdat wij op zoek zijn naar vele kanalen voor onze energie en wijsheid.

Het was nooit onze bedoeling om alleen via Daniel hier te komen, en deze gechannelde transmissies hebben voor ons en voor jullie een veelheid aan doelen gediend.

De energieën die via het kanaal komen zijn altijd ontworpen om meer individuen af te stemmen, zodat ook zij ons kunnen ontvangen en doorgeven wat zij ontvangen. Jullie worden op dit moment opgeroepen om meer te doen, en wij weten dat het Arcturische perspectief daar op Aarde nodig is omdat het zo anders is dan het perspectief van zoveel mensen die daar op dit moment leven.

Er moet daar op Aarde meer ontwaking plaatsvinden, ook al is er al veel ontwaking geweest en gebeurt dat nog steeds.

Er is nog steeds een noodzaak dat meer van jullie optreden als doorgeefluik voor ons en voor de Arcturische energieën, omdat veel van het leven op Aarde is gedomineerd door het ego, door hebzucht, door egoïsme, en te veel mensen hebben de kans afgewezen om zich te herinneren wie zij werkelijk zijn als spirituele wezens.

Jullie leven op een prachtige planeet met vele natuurlijke hulpbronnen, en jullie hebben vele, vele afleidingen gecreëerd van het spirituele rijk, van het oneindige en eeuwige dat in jullie zit.

Dit was natuurlijk allemaal onderdeel van het plan.

Jullie moesten eerst dat pad bewandelen, als samenleving, en dan kon de terugkeer naar wie jullie werkelijk zijn plaatsvinden, en dat zou zoveel mooier zijn als dat gebeurde.

En dat is waar jullie nu zijn. We voelen gewoon dat er behoefte is aan meer ankers, meer punten om deze energieën te aarden.

En terwijl jullie dat allemaal tot op zekere hoogte doen wanneer jullie deze boodschappen via Daniel ontvangen, willen we zoveel mogelijk van jullie rekruteren, want de wereld heeft jullie nodig. En jullie medemensen die wakker moeten worden, zullen dat doen wanneer zij worden herinnerd aan hun Arcturiaanse wortels, aan die prachtige Arcturiaanse levens waarin zij zoveel meer tijd doorbrachten in meditatie en in stille innerlijke bezinning.

Dit is een tijd waarin zoveel meer in zovelen zal ontwaken, en jullie weten allemaal dat jullie daar deel van willen uitmaken, dat jullie willen helpen en genezen.

En dit is jullie oproep tot actie.

Jullie hebben dit al eerder gedaan, anders zouden jullie deze boodschap niet op deze manier ontvangen, en wij zijn zeer geïnteresseerd in een verbinding met ieder van jullie, zodat meer mensen ons kunnen ontvangen en op alle mogelijke manieren kunnen profiteren van een beetje meer Arcturus in hun leven.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we vonden het fijn om met jullie in contact te komen.”

Veertaling: wakkeremensen.org