Je Zult Enorme Resultaten Krijgen Door Dit Te Doen

Je Zult Enorme Resultaten Krijgen Door Dit Te Doen

Gechanneld door Daniel Scranton – 8 September, 2022

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.

Wij verhogen ons niveau van bewustzijn, samen met jullie allemaal daar beneden op Aarde. We genieten zo van het gevoel van expansie, en we moedigen jullie allemaal aan om jullie ascensie te zien als een expansie van bewustzijn, in plaats van een verhuisplan.

We weten dat een van de grote aantrekkingskrachten van ascensie is dat je alles achter je laat wat duister of destructief is op een bepaalde manier. Maar in werkelijkheid, als je je bewustzijn uitbreidt om alles wat negatief en ongewenst is op te nemen, en het ziet als een deel van jezelf, dan word je meer Bron.

Bron heeft niet de gewoonte om dingen onder het tapijt te vegen of ze aan iemand anders over te laten.

De Bron is bezig met onvoorwaardelijke liefde, het verspreiden van meer licht, het bieden van meer compassie en meer vergeving.

Degenen onder jullie die werkelijk wakker zijn, zullen alles wat er nu op jullie wereld is, zien als de perfecte plaats van waaruit je iets nieuws, iets beters kunt creëren.

Maar je kunt creëren met alles wat je voor je hebt, en het ook gebruiken om je te inspireren.

Begrijp goed wat we hier zeggen. Je verruimt je bewustzijn zodat je volledig begrijpt dat het allemaal van jou is.

Jullie verhogen je bewustzijn niet tot het punt waarop jullie niet langer de puinhoop zien die de mensheid heeft gecreëerd, de oorlogen die gaande zijn, het racisme, de angst, alles wat er op dit moment is dat een lager niveau van bewustzijn vertegenwoordigt.

Als het er is, is het er met een doel, en dat doel is altijd om jou te dienen. En de manier waarop iets het potentieel heeft om jou te dienen, is dat je ernaar kunt kijken en jezelf de vraag kunt stellen: “Wat is het hieraan waar ik weerstand tegen heb?

Dus je moet je afvragen of er een oordeel in je zit, of er weerstand of wrok in je zit, en dan moet je jezelf afvragen: ‘Wat is dan mijn eerste stap in het accepteren van deze persoon, groep, of situatie, precies zoals het is?’

En dan moet je die stap zetten, en die stap is een stap naar de expansie van je bewustzijn.

De expansie van je bewustzijn is hetzelfde als de evolutie van je bewustzijn, en dat is wat jullie bewuster aan het doen zijn als het Ontwaakte Collectief.

Jullie nemen de stappen naar de Bron, naar een hoger dimensioneel niveau van bewustzijn, bewust, in tegenstelling tot er naartoe geduwd te worden door een zonneflits of door buitenaardsen die jullie krachtig aanmoedigen om in die richting te gaan.

Dus wat je kunt doen als individu is die juiste evaluaties maken van alles wat er in je wereld is, en het goede voorbeeld geven, en je kunt anderen leren hoe ze dat moeten doen.

Wat je niet kunt doen is ontsnappen aan de werkelijkheid en anderen leren hoe ze dat met jou kunnen doen, want de Bron is allesomvattend.

Bron is alles, en jij bent er om jezelf als onvoorwaardelijke liefde te ervaren, wat betekent dat je je gevoel van zelf als liefde behoudt tegenover alles wat zich op dat moment als iets anders dan liefde manifesteert.

Maar een ware meester herkent de liefde die in elke persoon, in elke situatie en in elk moment aanwezig is, en de meester houdt zijn focus daarop gericht, en blijft daarin voelen omdat dat het gevoel is dat de meester de meeste expansie geeft.

Wij hebben dit door ervaring leren kennen, en wij zijn nog steeds aan het expanderen, en jullie allemaal ook. En als je het opzettelijk doet, met intentie, krijg je enorme resultaten.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben ervan genoten om ons met jullie te verbinden.”

Vertaling: wakkeremensen.org