Je goede karma komt naar je

Je goede karma komt naar je

Gechanneld door Daniel Scranton / 23 september 2022

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om met jullie allen in contact te komen.

We zijn opnieuw onder de indruk van de mensheid, want jullie hebben laten zien dat jullie meer vastberadenheid in je hebben dan iemand hier in de hogere rijken had kunnen hopen. Het feit dat jullie er nu nog zijn is enorm. Jullie houden de ruimte vast voor het hele collectief, ondanks hoe moeilijk het voor jullie is om er zelf te zijn.

Jullie doen dit terwijl jullie je eigen trauma’s blijven opruimen en bezig zijn met je eigen ascensiesymptomen. Wij hebben het grootste respect voor degenen onder jullie die wakker zijn en die er zijn omdat jullie willen helpen en omdat jullie de grootste rit willen eemaken die je in een fysiek lichaam kunt hebben.

Nu hebben jullie ook recht op de hulp die jullie krijgen. Wij, en de andere wezens en collectieven die jullie helpen, doen dat omdat jullie onze hulp verdiend hebben. Je hebt goed karma, en je hebt zoveel gebrek, negativiteit, ziekte, verlies en alle zeer uitdagende emoties doorstaan, en de weegschaal moet in evenwicht worden gebracht in dit universum van dualiteit.

Sommige mensen vragen zich af wat het nut is van lijden. Welnu, hoe meer je lijdt, hoe meer extase er op je pad komt, want die extase moet worden gecreëerd als reactie op je lijden om de energieën in dit prachtige universum in evenwicht te houden. Die extase ligt voor het grijpen. Ze is speciaal voor jou bestemd, degene die haar heeft geschapen, degene die zoveel heeft geleden en doorstaan als jij.

Jullie zijn degenen tegen wie we nu praten, want ook al waren jullie ervaringen in dit leven niet zo slecht in vergelijking met anderen, jullie hebben het ergste meegemaakt van wat jullie nu op jullie wereld zien. Alles wat buiten je is, zit in je.

Nu mag je profiteren van al die creaties, maar je hebt wat hulp nodig. Je hebt hulp nodig om te geloven dat alles wat je hebt opgeroepen nog steeds bestaat. Je hebt wat hulp nodig om je open te stellen om het te ontvangen, en je hebt wat stralen van hoogfrequente energie nodig om je ertoe te brengen je aan te passen. En dus komen helpers zoals wij, en we zullen blijven komen.

We gaan nergens heen. We gaan ervoor zorgen dat iedereen de tas met goede spullen krijgt. En raad eens? Jullie hogere zelf en spirituele gidsen ook. We werken allemaal samen om het leven beter te maken voor jullie allemaal, niet alleen voor degenen die wakker zijn.

Maar zeker, het ontwaakte collectief leidt de weg. Jullie geven het voorbeeld dat jullie moeten geven en dat nodig is voor de anderen die nog niet helemaal wakker zijn. Maar maak je geen zorgen. Er komen meer massale ontwakingen en jullie zullen je niet meer zo alleen voelen als nu.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we vonden het fijn om met jullie in contact te komen.”

Vertaling: Ine – wakkeremensen.org