Is de realiteit gebroken?

 

Is de realiteit gebroken?

Gechanneld door Daniel Scranton – 10 Januari 2023

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn verheugd om met jullie allemaal in contact te komen.

Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop de mensheid vooruitgaat, en wij zijn zeer blij voor jullie allen te kunnen bevestigen dat alles gaat zoals het zou moeten gaan. Niets is misplaatst in de werkelijkheid die jullie ervaren. Het is allemaal perfect voor jullie om die specifieke ervaring te hebben, maar dat betekent niet dat jullie voor altijd aan die werkelijkheid geketend zijn. Wat belangrijk voor je is terwijl je een ervaring hebt, is de beslissing die je kunt nemen om je te concentreren op iets aan je huidige situatie dat je bevalt. Er kunnen op een bepaald moment negen dingen mis zijn, vanuit jouw perspectief, en één ding dat goed gaat, en als je al je energie en al je aandacht richt op dat ene ding dat goed gaat, zul je sneller verschuiven naar een werkelijkheid die meer naar je zin is.

Dit is iets waarvoor je jezelf moet trainen, want als mens is je vaak geleerd het probleem te vinden en het op te lossen. Het probleem met die aanpak is dat er altijd meer problemen op te lossen zijn. En dus moet je een nieuwe benadering kiezen, een beter voelende benadering, een benadering die alles ziet als perfect zoals het op dat moment is. En als je dat doet, kun je je in enkele seconden in een beter voelende werkelijkheid bevinden. Je hebt het vermogen om je te concentreren in je, en je moet het gebruiken. Zie jezelf als kunstenaars, en alles wat zich nu in je werkelijkheid bevindt is een andere kleur op het kleurenpalet. Als je niet houdt van de kleuren rood en geel, maar wel van de kleuren blauw en groen, kun je ervoor kiezen alleen te schilderen met het blauw en het groen op je palet.

Je kunt ook accepteren dat rood en geel hun plaats hebben, en dat je ze misschien op een ander moment wilt verkennen, maar je hoeft je er niet op te concentreren en te denken dat ze om een of andere reden niet zouden mogen bestaan. Daarom heb je een keuze; daarom heb je een vrije wil, en daarom kun je zoveel verschillende ervaringen opdoen. Alle verschillende ervaringen die jullie hebben maken jullie beter in het zijn van de scheppers die jullie altijd bedoeld waren te zijn daar op Aarde, maar jullie moeten jezelf zien als scheppers en niet als reageerders. Natuurlijk zul je van tijd tot tijd een reactie hebben die je zou kunnen omschrijven als een automatische knieval, en je kunt je reactie accepteren als weer een andere ervaring die je gelukkig genoeg was om op dat moment te hebben. Maar dan kun je overgaan naar de scheppingsmodus.

Je kunt alles laten zijn wat het is en creëren met de middelen die je tot je beschikking hebt, en als je dat doet, maak je zeker vorderingen in de richting van het kennen van jezelf als Bron. De Bron is de ultieme schepper, en we gaan allemaal terug naar de Bron, op de paden die we besluiten te bewandelen. Het is altijd het beste om met liefde te scheppen. Daarom moet je toestaan dat je reactie is wat ze is, maar als je reactie is dat je boos wordt, dan is dat niet het moment om je verfkwast op te pakken.

Daarom is het zo belangrijk dat je je emoties toelaat en ze gewoon voelt. Beweeg er doorheen en laat ze door je heen bewegen, zodat je op die plaats komt waar je een veel effectievere schepper bent en waar wat je creëert doordrenkt zal zijn met zo’n hogere-frequentie-energie. De hogere-frequentie-energieën die jullie nu op planeet Aarde bombarderen, willen met jullie co-creëren. Voel voor hen, en voel voor al het potentieel dat je in je hebt om de beste versie van jezelf te zijn die je kunt zijn, levend in de beste versie van de werkelijkheid, wat jou betreft.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van de verbinding met jullie.”

Vertaling: wakkeremensen.org